Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Boek uw vakantiewoning aan het water

Vakantiewoning aan het water

Bij een vakantiewoning aan het water wordt u iedere ochtend wakker met een prachtig uitzicht over de jachthaven van Resort De Biesbosch. In ons vakantiepark in Zuid-Holland vindt u verschillende woningen beschikken over diverse voorzieningen die het weekendje weg of de vakantie nog meer comfortabel maken dan ooit! Resort De Biesbosch is een ruim vakantiepark met verschillende soorten vakantiewoningen. Voor een vakantiewoning aan het water bent u bij EuroParcs Resort De Biesbosch aan het juiste adres!

Resort De Biesbosch is gelegen naast het natuurgebied ‘Nationaal Park De Biesbosch’. Dit vakantiepark beschikt over een jachthaven. Hier kunnen gasten een aanlegplaats huren en met de boot De Hollandse Biesbosch in varen. In dit natuurgebied kan worden genoten van de prachtige natuur die de Hollandse Biesbosch biedt. Daarnaast beschikt Resort De Biesbosch over diverse faciliteiten zodat jong en oud zich goed kunnen vermaken in het vakantiepark. Buiten het vakantiepark is er natuurlijk ook genoeg te ondernemen!

Vakantiewoning aan het water voor ultieme ontspanning

Een vakantiewoning aan het water huren bij EuroParcs biedt verschillende voordelen. Allereerst kunt u, wanneer u een vakantiewoning aan het water heeft gehuurd, gebruikmaken van alle voorzieningen op het vakantiepark. Denk bijvoorbeeld aan het zwembad en de tennisbanen. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht. Voor hen zijn er talloze speelvoorzieningen. Daarnaast kunnen de kinderen die verblijven op ons park, ook meedoen met het animatieteam. Liever relaxt uw vakantie doorkomen? U kunt heerlijk tot rust komen en uzelf weer opladen in het wellness gedeelte van ons vakantiepark. Na afloop is het mogelijk om te genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant. Een goede afsluiter van uw dag!

Vakantiewoning aan het water huren bij EuroParcs

Wilt u een vakantiewoning aan het water huren in Resort De Biesbosch? Dit kan eenvoudig met de zoek & boek functie op onze website. Bekijk onze beschikbare accommodaties en boek uw vakantiehuis aan het water bij EuroParcs! Wij zien u graag terug op Resort De Biesbosch.