Beleef het allerleukste kinderfeestje in 2019 op Resort Zuiderzee en vier je verjaardag samen in de Indoor Speelplaats met een hapje & drankje bij Taste & More!

Zowel in de zomer als in de winter kan het tijdens je verjaardagsfeestje koud, fris, nat of wit zijn buiten. Buitenspelen in de sneeuw of regen kan super leuk zijn voor een koel kinderfeestje. Denk aan sleeën in de sneeuw of aan dansen en springen in de regen(plassen)! Hoe leuk is dat? In Nederland hebben we nou eenmaal geen garanties op goed weer.

EuroParcs Resort Zuiderzee - Winter Kinderfeest!

Maar ... buitenspelen tijdens een kinderverjaardag hoeft niet altijd een goed idee te zijn of speel je sowieso liever binnen? Wil jij op je verjaardag hoe dan ook samen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes lekker spelen en ravotten? Zonder afhankelijk te zijn van het weer? Dat kan! Vier je kinderfeestje in de Indoorspeeltuin van EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen! En alles komt goed!

EuroParcs Resort Zuiderzee - Kinderfeest!

Kortom, is uw zoon of dochter binnenkort jarig en bent u op zoek naar de allerleukste activiteit én locatie voor het tofste kinderfeestje van het jaar? Reserveer dan nu het kinderfeest arrangement bij Resort Zuiderzee!

Het kinderfeest arrangement van Resort Zuiderzee bestaat uit: 

  • Onbeperkt spelen in de allerleukste binnenspeeltuin van Flevoland (al dan niet Nederland)
  • En dat inclusief een Kinderbox (Kidsbox = frietje, 4 kipnuggets of een frikandel of een kroket met Capri-Sun en een speeltje) van snackbar Taste & More

Boek het kinderfeest arrangement bij Resort Zuiderzee in Biddinghuizen voor € 8,95 per kind. Let op: reserveren is verplicht!

Reserveer
 
EuroParcs Resort Zuiderzee - kinderfeestje indoor speeltuin
EuroParcs Resort Zuiderzee - kinderfeestje indoor speeltuin
EuroParcs Resort Zuiderzee - kinderfeest!

Indoorspeeltuin

Geen lekker weer? Geen nood! Kom binnen spelen in onze gezellige indoorspeeltuin! Reserveer nu ook het kinderfeest arrangement bij de Indoor Speeltuin!
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Er is van alles te doen op EuroParcs Resort Zuiderzee. Aan het water, in de speeltuin, bij het zwembad. Bekijk de faciliteiten en ontdek bijv. het restaurant!
Contact
Contact

Contact

In contact komen met EuroParcs Resort Zuiderzee? Dat kan! Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg. Ook het adres voor de navigatie staat vermeldt.