Beleef het leukste kinderfeestje op Resort Zuiderzee en vier je verjaardag deze winter samen in de Indoor Speelplaats met een hapje & drankje bij Taste & More!

Als je in de winter jarig bent is het meestal koud, fris, nat of wit buiten. Spelen in de sneeuw kan super leuk zijn voor een cool kinderfeestje in de winter. Denk aan een sneeuwballen gevecht of een wedstrijdje 'wie maakt de gekste sneeuwpop'. Maar gaat het deze winter (op jouw verjaardag) wel sneeuwen of speel je sowieso liever binnen?

EuroParcs Resort Zuiderzee - Winter Kinderfeest!

Buitenspelen op een kinderverjaardag in de winter is niet altijd even handig. Wees niet getreurd, want wil jij op je verjaardag samen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes lekker spelen en ravotten? Dat kan! Vier je kinderfeestje in de Indoorspeeltuin van EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen!

EuroParcs Resort Zuiderzee - Kinderfeest!

Kortom, is uw zoon of dochter binnenkort jarig en bent u op zoek naar de allerleukste locatie en activiteit voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter?

Het kinderfeest arrangement van Resort Zuiderzee bestaat uit: spelen in de allerleukste binnenspeeltuin van Flevoland inclusief een Kinderbox (Kidsbox = frietje, 4 kipnuggets of een frikandel of een kroket met Capri-Sun en een speeltje) van snackbar Taste & More

Boek het kinderfeestje bij Resort Zuiderzee in Biddinghuizen voor maar € 6,50* per kind. Let op: reserveren is verplicht!

Reserveer
 
EuroParcs Resort Zuiderzee - kinderfeestje indoor speeltuin
EuroParcs Resort Zuiderzee - kinderfeest!
Gratis toegang Indoor Speeltuin
Gratis toegang Indoor Speeltuin

Gratis toegang Indoor Speeltuin

Geen lekker weer? Geen nood! Gratis toegang in december en januari tot de Indoor Speeltuin van EuroParcs Resort Zuiderzee. Kom gezellig binnen spelen!
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Er is van alles te doen op EuroParcs Resort Zuiderzee. Aan het water, in de speeltuin, bij het zwembad. Bekijk de faciliteiten en ontdek bijv. het restaurant!
Contact
Contact

Contact

In contact komen met EuroParcs Resort Zuiderzee? Dat kan! Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg. Ook het adres voor de navigatie staat vermeldt.
 

* Deze aanbieding is geldig van 1 december t/m 20 december en van 8 januari t/m 31 januari. Tijdens de kerstvakantie van 21 december 2018 t/m 7 januari 2019 kost het arrangement € 9,50 p.k. Buiten de actie- en kerstvakantieperiode om geldt de reguliere prijs van € 8,95 p.k.