Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Je kunt er dus veel van heel dichtbij bewonderen. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen.

Apen spotten tussen de boomtoppen

Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Over deze dieren kom je alles te weten tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers. Mis ook het Apenboompad niet. Hier loop je tussen de boomtoppen en ontdek je nog meer apen en andere dieren uit het regenwoud. Klaar met apen spotten? Leef je dan uit als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland. 

Méér dan een leuk dagje uit

In Apenheul vinden we dieren en natuur heel belangrijk. Daarom kom je in het park niet alleen meer te weten over de apen in Apenheul, maar ook over hun soortgenoten in het wild. Het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) steunt projecten over de hele wereld om de apen en hun leefgebied te beschermen. Want veel apensoorten en natuurgebieden worden helaas bedreigd. Bezoek je Apenheul, dan draag jij je steentje bij aan het ANF. Een win-win situatie dus!

doodshoofdaapje
ringstaartmaki
In de omgeving: 27km
ringstaartmaki
 
logo apenheul

Apenheul bezoeken? Als EuroParcs-gast betaal je een speciaal tarief! Koop je e-ticket eenvoudig en voordelig via onze receptie. 

Volwassenen: € 20,50 (normaal € 21,50)
Kinderen vanaf 13 jaar: € 20,50 (normaal € 21,50)
Kinderen van 3 t/m 12 jaar: € 18,00 (normaal € 19,00)

Voordeeldagen: Op voordeeldagen krijg je nog € 3,50 extra korting. Voordeeldagen zijn alle doordeweekse dagen m.u.v.:
- 17 april 2017 (Tweede paasdag)
- 24 t/m 30 april 2017 (meivakantie)
- 25 mei 2017 (Hemelvaartsdag)
- 5 juni 2017 (Tweede pinksterdag)
- 15 juli t/m 27 augustus 2017 (hoogseizoen)

Openingstijden 2017
Apenheul is van 14 april t/m 5 november 2017 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 15 juli t/m 27 augustus is het park open van 9.00 tot 18.00 uur.

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Tel.: 055 3 57 57 00
E-mail: office@apenheul.nl
Website: www.apenheul.nl

Boeken op Resort Zuiderzee? 

Neem contact met ons op! 

Wilt u een caravan of camperplaats bij ons boeken of verblijven in één van onze accommodaties? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ons Klanten Contact Centrum neemt graag uw wensen met u door. 

U bereikt het Klanten Contact Centrum dagelijks op 088 070 80 90 (lokaal tarief) of per e-mail via klantencontactcentrum@europarcs.nl . 

Meer Family

Blotevoetenpad Nunspeet

In Kijktuinen Nunspeet is een ‘blotevoetenpad’ gemaakt waarbij naast het voelen van verschillende materialen aan de voeten ook aandacht is gegeven aan het spelen. Spelenderwijs kennismaken met de natuur, met bloemen en planten en allerlei andere materialen…

Kok Experience Harderwijk

Bij Kok experience harderwijk is er voor het hele familie veel te beleven. Voor de kinderen is er een indoor speelparadijs en de mogelijkheid om te lasergamen. Daarnaast is er ook een bioscoop en een restaurant aanwezig. De formule om met een dagje slecht weer toch wat leuks te doen!