Voorwoord

Geniet aan rijk water in een resort vol luxe!

Resort Zuiderzee staat voor een comfortabel verblijf aan ‘rijk water’. De naam verwijst naar een tijd toen u nog fluitschepen voorbij zag trekken. De Gouden Eeuw is niet meer, maar dit resort wordt wel gekenmerkt door een ‘gouden ligging’. Resort Zuiderzee heeft zijn eigen goudkust met een ruim één kilometer lang privéstrand met een jachthaven. De lengte van het strand garandeert u privacy, de eigen jachthaven het comfort dat u met een boot kunt aanmeren en vervolgens slechts enkele tientallen meters hoeft te lopen om zich te kunnen vleien op de zachte zandkorrels. 

Daarnaast biedt de beschutte ligging van het Veluwemeer allerlei mogelijkheden tot waterrecreatie zoals surfen en zeilen. En ook bij slecht weer staat waterbeleving centraal dankzij het overdekte zwemparadijs en de veelzijdige horeca. Beleving bieden op het resort is mooi, maar de basis is en blijft allereerst luxe in een huiselijke sfeer kunnen aanbieden, zodat de gasten na een enerverende en ontspannen dag ook met een lach op het gelaat gaan slapen. Daarom gaat EuroParcs ook op Resort Zuiderzee luxueuze stenen vakantiewoningen en chalets aanbieden.

Wij denken dat dit resort net als onze andere resorts aan de voormalige Zuiderzee een recreatiehit gaat worden, ook door de bijzondere ligging. Resort Zuiderzee ligt namelijk ook vlakbij de Veluwe en pittoreske steden als Nunspeet, Elburg en Harderwijk

Verder lezen?

Download de infokrant door op de afbeelding te klikken. Veel leesplezier! 

Infokrant Resort Zuiderzee