Resort Zuiderzee

Adres

Spijkweg 15
8256 RJ Biddinghuizen

 
Navigeren

Contactinformatie

T 088 070 80 90
info.resortzuiderzee@europarcs.nl

Contactformulier

U kunt ook via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

 

Vakantiewoning reserveren?

Reserveren kan online via ons reserveringssysteem of telefonisch via 088 070 80 90. U kunt ook een reservering maken en plaatsen door ons te mailen.

 
Zoek en boek

Bereikbaarheid

Met de auto:
Vanuit Harderwijk: Ga de Knardijk/N302 op vanaf de Alberdingk Thijmlaan en Newtonweg (2,3 km). Volg de N306 naar de Spijkpad in Biddinghuizen (17,5 km). U vindt Resort Zuiderzee na 500 meter aan uw rechterkant.

Met het openbaar vervoer:
Vanuit station Harderwijk: Neem bus 246 Walibi Express. Vanuit Walibi is het 3,1 kilometer (38 minuten) lopen tot Resort Zuiderzee. Voor een actuele routebeschrijving vanuit uw startpunt, ga naar 9292.

 
Veelgestelde vragen

Vuurwerk

Op Resort Zuiderzee mag er geen vuurwerk worden afgestoken met Oud en Nieuw. Dit in verband met de veiligheid. Echter, in de omgeving is wel vuurwerk te horen. Ook kan er vuurwerk worden afgestoken op de openbare weg. Houd u hier rekening mee. 

 
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

De openingstijden van de receptie, het zwembad, het restaurant, de snackbar, de Beachclub en de Indoor Speeltuin van EuroParcs Resort Zuiderzee vindt u hier.
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Er is van alles te doen op EuroParcs Resort Zuiderzee. Aan het water, in de speeltuin, bij het zwembad. Bekijk de faciliteiten en ontdek bijv. het restaurant!
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

De faciliteiten, zoals de receptie, het zwembad en de Beachclub van EuroParcs Zuiderzee in een overzicht op de parkplattegrond. Bekijk en ontdek wat er is.