Jong en oud beleven volop plezier met de faciliteiten op Resort Zuiderzee. Het overdekte zwembad heeft naast de superlange 40-meter waterglijbaan een apart kinderbad voor peuters en kleuters waar ze naar hartenlust kunnen glijden en spelen in het piratenschip. Volwassenen kunnen helemaal tot rust komen in de sauna, whirlpool en Turks stoombad.

Bij mooi weer kunt u op de ligweide volop genieten van de zon of heerlijk ontspannen op het eigen lange zandstrand aan het Veluwemeer. Direct aan het strand bij het Veluwemeer vindt u het R&B Steakhouse waar u op het terras kunt genieten van het prachtige uitzicht en de diverse gerechten, snacks en ijs.

In de omgeving van Resort Zuiderzee is er ook veel te beleven en te ontdekken, zo kunt u mooie wandel- en fietstochten maken.

Resort Zuiderzee, voormalig Camping Rivièra Beach

Sinds januari 2018 is EuroParcs Resort Zuiderzee, voormalig Camping Rivièra Beach, een volwaardig lid van de EuroParcs resorts. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen, zodat wij u met trots kunnen meenemen in de nieuwe beleving van EuroParcs Resort Zuiderzee. 

Boeken op Resort Zuiderzee?

Wilt u een caravan of camperplaats bij ons boeken of verblijven in één van onze accommodaties? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ons Klanten Contact Centrum neemt graag uw wensen met u door. 

U bereikt het Klanten Contact Centrum dagelijks op 088 070 80 90 (lokaal tarief) of per e-mail

Boek nu!
 

Werkzaamheden

Resort Zuiderzee is splinternieuw binnen EuroParcs en op dit moment worden er nog chalets geplaatst. Hierdoor kunt u op sommige momenten enige overlast ervaren. Uiteraard zullen wij ons best doen om deze werkzaamheden te laten plaatsvinden op een manier waar u zo min mogelijk hinder ondervind. Alle faciliteiten, zoals het binnenzwembad en de horeca zijn gewoon geopend. Mocht u vragen hebben over deze werkzaamheden, neemt u dan gerust contact op met het Klanten Contact Centrum