Welkom bij EuroParcs Resort Zuiderzee

Dit prachtig gelegen resort heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Jong en oud beleven volop plezier met de faciliteiten op vakantiepark Resort Zuiderzee in Biddinghuizen.

Het overdekte zwembad heeft naast de superlange 40-meter waterglijbaan een apart kinderbad voor peuters en kleuters waar ze naar hartenlust kunnen glijden en spelen in het piratenschip. Volwassenen kunnen helemaal tot rust komen in de sauna, whirlpool en Turks stoombad.

Bij mooi weer kunt u op de ligweide volop genieten van de zon of heerlijk ontspannen op het eigen lange zandstrand aan het Veluwemeer. Eveneens direct aan het strand bij het Veluwemeer vindt u de Beachclub waar u op het terras kunt genieten van het prachtige uitzicht en de diverse gerechten, snacks en ijs.

In de omgeving van Resort Zuiderzee is er ook veel te beleven en te ontdekken, zo kunt u mooie wandel- en fietstochten maken.

 
Bekijk de video van EuroParcs Resort Zuiderzee!
 
Zoek & boek
 

Resort Zuiderzee, voormalig Camping Rivièra Beach
Sinds januari 2018 is EuroParcs Resort Zuiderzee, voormalig Camping Rivièra Beach, een volwaardig lid van de EuroParcs resorts. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen, zodat wij u met trots kunnen meenemen in de nieuwe beleving van EuroParcs Resort Zuiderzee. 

Vakantie boeken op Resort Zuiderzee
Wilt u een caravan of camperplaats bij ons boeken of verblijven in één van onze accommodaties? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ons Klanten Contact Centrum neemt graag uw wensen met u door. 

U bereikt het Klanten Contact Centrum dagelijks op 088 070 80 90 (lokaal tarief) of per e-mail

Werkzaamheden
Resort Zuiderzee is splinternieuw binnen EuroParcs en op dit moment worden er nog chalets geplaatst. Door de transformatie van Rivièra camping Flevoland naar EuroParcs Resort Zuiderzee vinden er werkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u op sommige momenten enige overlast ervaren.

Uiteraard zullen wij ons best doen om deze werkzaamheden te laten plaatsvinden op een manier waar u zo min mogelijk hinder ondervindt. Alle faciliteiten, zoals het binnenzwembad en de horeca zijn gewoon geopend. Mocht u vragen hebben over deze werkzaamheden, neemt u dan gerust contact op met het Klanten Contact Centrum

 

Activiteitenkalender

Komt u naar EuroParcs Resort Zuiderzee? Kijk dan snel samen met uw kind wat er te doen is! Het recreatieprogramma voor de kerstvakantie ligt voor u klaar.
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Resort Zuiderzee heeft meerdere vakantiewoningen te huur, van eenvoudig tot luxe met alle comfort. De keuze is reuze, wacht niet langer en ontdek het aanbod!
Contact
Contact

Contact

In contact komen met EuroParcs Resort Zuiderzee? Dat kan! Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg. Ook het adres voor de navigatie staat vermeldt.