Elburg

Elburg staat op de lijst van 10 Nederlandse dorpen en kleine steden waar je geweest moet zijn, en niet voor niks! Bezoek deze gezellige plaats en laat je verrassen! Dinsdagochtend is er weekmarkt.

Giethoorn

Een bezoek aan Giethoorn betekent natuurlijk ook een tocht over het water. Zelf aan het roer in een fluisterboot, of sloep , onder de begeleiding van een gids tijdens een rondvaart of actief in een kano of traditionele Giethoornse punter.

Harderwijk

Voor de dichtstbijzijnde stad met winkels moet u in Harderwijk zijn. In de zomer staat het gehele plein vol met heerlijke terrasjes waar het goed vertoeven is. In de winter staat er een schaatsbaan waar u helemaal in de sfeer voor de feestdagen komt. Naast de winkels heeft Harderwijk meer te bieden, zoals een boulevard aan het water.

Kampen

Net als Elburg is Kampen een Hanzestad met een mooie historie. De stad is prachtig om te bekijken en door heen te lopen. Vele restaurants en winkels zijn voorhanden. Een bezoekje aan de haven kan zeker niet ontbreken.

Nunspeet

Het dorp Nunspeet is met ruim 19.000 inwoners het grootste dorp van de gemeente. Nunspeet heeft als vakantiebestemming veel te bieden. Bos, heide, zandverstuivingen, polders en het Veluwemeer vormen samen een gevarieerd landschap. Een net van paden brengt u als wandelaar, fietser of ruiter langs prachtige plekjes. Sfeervolle horeca en winkels maken Nunspeet tot een leuk dagje uit!

Utrecht

Op een uur rijden ligt het centraal gelegen Utrecht. Met de prachtige binnenstad en de mooie dom is deze stad niet alleen maar een winkel walhalla. Vanuit Nunspeet makkelijk te bereiken met de trein. Met de auto kunt u er uiteraard ook prima komen, houdt u dan wel rekening met eventuele parkeerkosten.

Zwolle

Zwolle is een veelzijdige, gezellige stad met een divers winkelaanbod. Je vindt hier de meest bekende winkels die je overal in Nederland tegenkomt, maar ook een groot aantal exclusieve winkels en boetiekjes.
 

In de omgeving

Ontdek de veelzijdigheid van Nunspeet en de omgeving van het Veluwemeer. Laat u verrassen door de leukste uitjes en dagjes weg.
 
Zoek & Boek