Aanlegplaats De Ral

Dit eiland ligt in het Veluwemeer, halverwege Elburg en Harderwijk, schuin tegenover het Aquacentrum Bremerbergsehoek en tussen twee natuureilanden (de Snip en de Kwak).

Fietspont 'Veluwerandveer'

De fietspont ‘Veluwerandveer’, op korte afstand van Europarcs Resort Veluwemeer, is een attractie voor de recreatieve fietser. Deze unieke verbinding tussen het oude en het nieuwe land maakt het mogelijk om op één dag te genieten van de bosrijke omgeving van de Veluwe en het fraaie polderlandschap.

Park & Ride Utrecht

Een dagje naar Utrecht zonder gedoe? Ga slim Utrecht is met de Park & Ride! Parkeer voordelig aan de rand van de stad en ga verder met het OV!

Treininformatie

Op weg met de trein in Nederland is heel eenvoudig. Plan je reis via de website van de NS en ga op reis! Hulp of meer informatie nodig? Onze medewerkers helpen u graag!

Wandelroutes

Op de receptie zijn diverse wandelroutes te krijgen. Ze zijn goed onderhouden en aangegeven, wat bijdraagt aan een super wandel belevenis!
 

In de omgeving

Ontdek de veelzijdigheid van Nunspeet en de omgeving van het Veluwemeer. Laat u verrassen door de leukste uitjes en dagjes weg.
 
Zoek & Boek