Als het weer tegen zit, of in de winter, kunnen gasten van Resort Veluwemeer gratis gebruikmaken van het zwembad van Resort Zuiderzee, in Biddinghuizen. Dit kan vanaf najaar 2018

U mag gebruik maken van het binnenzwembad, maar natuurlijk ook van de andere faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een indoor speeltuin, een bowlingbaan en gezellige horeca waar u lekker iets kunt even of drinken! 

Kijk snel op de pagina van Resort Zuiderzee of vraag voor meer informatie bij de receptie. 

Resort Zuiderzee

Jong en oud beleven volop plezier op Resort Zuiderzee. Het overdekte zwembad heeft naast de superlange 40-meter waterglijbaan een apart kinderbad voor peuters en kleuters waar ze naar hartenlust kunnen glijden en spelen in het piratenschip.
In de omgeving: 7km

Meer In de omgeving

Apenheul

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Je kunt er dus veel van heel dichtbij bewonderen. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen.

Aanlegplaats De Ral

Dit eiland ligt in het Veluwemeer, halverwege Elburg en Harderwijk, schuin tegenover het Aquacentrum Bremerbergsehoek en tussen twee natuureilanden (de Snip en de Kwak).

Bataviastad Fashion Outlet

Om met korting leuke kleren te winkelen moet je bij de Batavia Stad Fashion Outlet zijn. Veel merken met heel veel korting. Voldoende parkeergelegenheid en elke dag geopend. Naast de fashion outlet is de Batavia werf daar ook te vinden. Mocht u klaar zijn met winkelen, dan is het bezoek aan deze werf met een echt VOC-ship zeker de moeite waard!

Bataviawerf

De Bataviawerf is een scheepswerf met bijzondere ambities: er worden schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd die belangrijk zijn geweest in onze maritieme geschiedenis. Dit erfgoed is destijds wegens de beperkte levensduur gesloopt of ligt als scheepswrak op de bodem van de zee.

Binnenspeeltuin De Tol

Deze indoor speeltuin is ideaal voor als het weer even niet mee zit. Kinderen kunnen de hele dag klimmen en klauteren en de ouderen kunnen zich vermaken met de vele tijdschriften en boeken die voorhanden zijn. Gelegen op een camping in Nunspeet is deze speeltuin het gehele jaar geopend afgezien van de feestdagen. De kosten zijn €6,50 per kind. Ouders en/of begeleiders mogen gratis!

Blotevoetenpad Nunspeet

In Kijktuinen Nunspeet is een ‘blotevoetenpad’ gemaakt waarbij naast het voelen van verschillende materialen aan de voeten ook aandacht is gegeven aan het spelen. Spelenderwijs kennismaken met de natuur, met bloemen en planten en allerlei andere materialen…

Dolfinarium

Een dagje Dolfinarium staat voor plezier, ontdekken en magie. We doen dan ook ons uiterste best om jouw dag zo leuk mogelijk te maken.

Eibertjesmarkt (zomermarkt Nunspeet)

Eibertjes markt is een jaarlijks terugkerende braderie midden in de zomer. Doorgaans de vrijdag na Hemelvaartsdag. Er zijn vele kraampjes met lokale producten en ook is klederdracht een groot onderdeel. Naast de eibertjesmarkt zijn er ook 4 zomermarkten die op de dinsdagen in het hoogseizoen gehouden worden. Ook daar loopt Eibertje in klederdracht om snoepjes uit te delen!

Eibertjesroute

Eibertje is in Nunspeet een historisch figuur. Ze kwam oorspronkelijk uit Vierhouten en liep elke week naar de markt in Nunspeet om haar eieren te verkopen. Het pad heet inmiddels het Eibertjespad en is een prachtige fietsroute van Nunspeet naar Vierhouten. Deze route is op knooppunten te fietsen en daarnaast een ideale route om in Vierhouten van de verschillende horeca gelegenheden te genieten.

Elburg

Elburg staat op de lijst van 10 Nederlandse dorpen en kleine steden waar je geweest moet zijn, en niet voor niks! Bezoek deze gezellige plaats en laat je verrassen! Dinsdagochtend is er weekmarkt.

Escape Room Harderwijk

Bij Escape Room harderwijk heb je de keuze tussen 2 verschillende kamers. In elke kamer kunnen in totaal 8 personen aan het spel deelnemen. Met slecht weer een aanrader om te gaan doen. Lukt het jullie binnen de 60 minuten?

Fietspont 'Veluwerandveer'

De fietspont ‘Veluwerandveer’, op korte afstand van Europarcs Resort Veluwemeer, is een attractie voor de recreatieve fietser. Deze unieke verbinding tussen het oude en het nieuwe land maakt het mogelijk om op één dag te genieten van de bosrijke omgeving van de Veluwe en het fraaie polderlandschap.

Fietsroutes

De omgeving van Resort Veluwemeer is heel geschikt om te fietsen! Op de receptie zijn diverse fietsroutes te krijgen. Geen fiets meegenomen? Geen zorgen, op het resort verhuren wij ook fietsen. Vraag voor meer informatie bij de receptie!

Flevonice

Ooit begonnen vanuit de gedachte om iedere winter te kunnen schaatsen op ijs in de natuur. Nu zijn wij de onderneming met een winter- en zomerseizoen op een park waarin mensen het plezierig vinden om in beweging te zijn.

Geldersch Landschap en Kastelen

Geniet van de provincie Gelderland met de Stichting Geldersch Landschap en Kastelen! Zij bieden leuke evenementen aan in de omgeving, zoals wandelingen.

Giethoorn

Een bezoek aan Giethoorn betekent natuurlijk ook een tocht over het water. Zelf aan het roer in een fluisterboot, of sloep , onder de begeleiding van een gids tijdens een rondvaart of actief in een kano of traditionele Giethoornse punter.

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij onze ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van onze sfeervolle 27-holes bosbaan.

Harderwijk

Voor de dichtstbijzijnde stad met winkels moet u in Harderwijk zijn. In de zomer staat het gehele plein vol met heerlijke terrasjes waar het goed vertoeven is. In de winter staat er een schaatsbaan waar u helemaal in de sfeer voor de feestdagen komt. Naast de winkels heeft Harderwijk meer te bieden, zoals een boulevard aan het water.

Historische Collectie Korps Veldartillerie

De Historische Collectie Korps Veldartillerie, ook bekend als “het Artilleriemuseum”, geeft een treffend beeld van de geschiedenis van het Wapen der Artillerie en in het bijzonder die van het Korps Veldartillerie (KVA). Het KVA is bij Koninklijk Besluit aangewezen de oprichtingsdatum van het Corps Artillerije (het oudste korps van de Koninklijke Landmacht, opgericht in 1677) te blijven gedenken.