Resort Veluwemeer biedt een unieke locatie voor watersport en recreatie op het water. Van kayak tot catamaran, u kunt bij ons terecht!

Kijkt u voor tarieven en reserveren op de website van het Watersportcentrum: 

Naar de website van Watersportcentrum Veluwemeer
 

Bij Watersportcentrum Veluwemeer kunt u alles huren om uw watersportdag tot een succes te maken. Wij bieden een breed scala aan objecten aan. Hieronder ziet u een selectie: 

Kajak
Een uitdagende watersport voor iedereen! 

kajak
 

Kano
Met twee of drie personen lekker het water op! 

kano
 

Windsurfplank en zeil
Voor zowel beginnende als ervaren surfers! 

surfen
 

Laser Vago
Voor de gevorderde sportieve zeiler! 

laser vago
 

Motorboot New Matic
Motorboot voorzien van 5pk buitenboordmotor voor maximaal 6 personen. 

new matic
 

SUP
Sportief en actief, de nieuwe rage in watersportland! 

SUP
 

Waterfiets
Met twee tot vier personen lekker het water op! 

waterfiets
 

Catamaran Hobie Catsy
Leuk spelevaren op een echte Hobie Catamaran! 

Hobie Catsy
 

Catamaran Hobie Teddy
Sportieve Catamaran voor jeugd en volwassenen! 

Hobie Teddy
 
Op het park
logo

Volg ons op Facebook!

Watersportcentrum Veluwemeer is ook te vinden op Facebook! Blijf makkelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, het laatste nieuws en de beste aanbiedingen! 

facebook
 

Naast verhuur van diverse zeilboten, kajaks, SUP's en dergelijke, verzorgen wij ook diverse acitiviteiten en arrangementen. Zo kunt u deelnemen aan diverse lessen, cursussen en dagtochten.

Dit is niet alleen voor volwassenen! In tegendeel, uw kinderen kunnen tijdens uw vakantie bijvoorbeeld deelnemen aan een cursus van 5 dagdelen, waarin ze bijvoorbeeld zelfstandig leren zeilen met een Optimist of Hobie Catsy! 

Wij verzorgen een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin! 
 

Overzicht van activiteiten: 

 • Zeilles Hoora Valk (max 4 pers.) 3 uur
 • Zeilles Catamaran (max 2 pers.) 3 uur
 • Surfles (privé) 3 uur
 • Flyboarden
 • Rib Experience
 • Zeilcursus Hobie Catsy 5 dagdelen
 • Zeilcursus Windsurfen 5 dagdelen
 • Zeilcursus Kielboot 5 dagdelen
 • Dagtochten voormalige Zuiderzeeplaten
   

Overzicht arrangementen:

 • Weekendcursus Hoora Valk volwassenen
 • Weekendcursus Windsurfen volwassenen
 • Zeilcursus Optimist, tijdens schoolvakanties 5 dagdelen
 • Zeilcursus Hobie Catsy, tijdens schoolvakanties 5 dagdelen
 • Zeilcursus Windsurfen, tijdens schoolvakanties 5 dagdelen
 • Zeilcursus Kielboot, tijdens schoolvakanties 5 dagdelen

Voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven, neem contact op met het Watersportcentrum! 

Neem contact op
 
 
Zoek & Boek
 

Meer Op het park

Receptie

De mooie nieuwe receptie is te vinden bij de ingang van het resort en past prachtig in de omgeving. Onze receptionistes staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Van een praktische vraag tot tips over de omgeving, zij staan u graag te woord!

Buitenzwembad

Als het lekker weer is, is het buitenzwembad een prima plek om je te vermaken. Koel lekker af in het frisse water, of neem plaats op de strandstoelen om van de zon te genieten! LET OP: vanaf 23 september is het zwembad 2 weken gesloten ivm. onderhoudswerkzaamheden.

Restaurant Friends 'n Bites - Nunspeet

Friends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek. En met maar een doel: puur en intens samen genieten van de hoogstaande kookkunsten die hier zullen aangeboden worden. En dit in een perfect entourage en een eigentijdse sfeer!

Adventure Fun Club

Adventure Fun Club vult aan daar waar de Beau & Bloem Fun Club ophoudt. Voor alle leeftijdsgroepen worden evenementen georganiseerd. Sommige nemen we standaard op in het programma tijdens de schoolvakanties zoals sportactiviteiten (voetbal – beachvolleybal – Aquarobics), andere activiteiten zijn op aanvraag (bootcamp e.d.).

Beau & Bloem Fun Club

Knutselen, spel & plezier, meeleeftheater... ons animatieteam van de 'Beau & Bloem Fun Club' is er helemaal klaar voor, uw kinderen ook? Beau & Bloem en onze andere artiesten zorgen op zeker voor een lach op het gezicht van uw kind! Doe mee aan de diverse activiteiten tijdens de vakantieperiodes, en laat u verrassen!

Boothelling

Wij bieden een helling om uw boot te water te laten. De kosten hiervoor zijn € 5,- per dag. Hierbij ontvangt u ook € 10,- horecategoed, te besteden bij ons op het park. Dit tegoed is niet geldig in combinatie met andere acties.

Fietsverhuur

De omgeving van Resort Veluwemeer is prachtig te verkennen met de fiets. Neemt u uw eigen fietsen niet mee? U kunt bij ons gewoon fietsen huren!

Jachthaven

U kunt ook met uw eigen boot naar Resort Veluwemeer komen. Wij bieden een ligplaats voor uw boot in onze jachthaven. Voor meer informatie, neem contact op met de receptie.

Sanitairgebouw voor campinggasten

Komt u kamperen op Resort Veluwemeer? Dan kunt u als campinggast natuurlijk gebruik maken van het sanitairgebouw. Hier bevinden zich douches, toiletten, wastafels en natuurlijk een waterpunt. Ook de wasserette vindt zich hier.

Strand

Resort Veluwemeer beschikt over een eigen zandstrand. Door het ondiepe water kan iedereen hier veilig spelen. Wel verhuren wij zwemvesten voor de kinderen.

Taste & More - Family Take Away Restaurant

Trek in een patatje, een lekkere snack of een ijsje? Dat kan bij Taste & More - Family Take Away Restaurant

Versmarkt

Bent u iets vergeten mee te nemen, of zin in iets lekkers? Voor al uw kleine boodschappen hoeft u het resort niet te verlaten. In onze supermarkt vindt u alles wat u nodig hebt om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Vissen

Vissen is toegestaan op Resort Veluwemeer en het water rondom het resort

Waterbaan Floti

In de zomer kun je zomaar onze waterbaan vinden op het resort!

Yalp Soccer44

Op dit unieke sportveld speel je een geheel nieuw voetbalspel; Soccer44. Bij het spel gelden speciale regels. Door het middelste gat schieten betekent direct winst, schieten door andere gaten levert bonuspunten op. 'Gewoon' over de Soccer44-boarding schieten en daarmee scoren is één punt waard.

Yalp Toro

In 2016 is de nieuwe Yalp Toro geplaatst. Dit interactieve sportveld brengt buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!

YalpPanna Low Court

Panna is een nieuwe kijk op voetbal, een rage die blijft! Het gaat om techniek, je tegenstander aftroeven, zien en gezien worden.

Zomerprogramma Veluwe Events

Deze zomer hebben wij een exclusieve samenwerking met Veluwe Events en Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd!! Kom ook lasergamen, handboogschieten en meer!