Walibi

Dare to get real...

Onze thrill rides geven je de kans om je grens op te zoeken. Angstaanjagende hoogtes, heftige drops en gierende kurkentrekkers zetten niet alleen letterlijk je wereld op z’n kop, maar brengen je ook dichter bij jezelf.

We dagen je constant uit om buiten je comfortzone te stappen, want wij geloven dat alleen echte ervaringen je wereld rijker maken en je veranderen.

Ga de strijd aan met angsten, onzekerheden, verwachtingen en gewoontes. Of je nou voor Lost Gravity, Goliath, Out of Control of Halloween Fright Nights gaat. Uitdagingen veranderen wie je bent. Altijd. Triomf, extase en opluchting zijn je beloning, maar belangrijker nog; je komt er altijd sterker uit.

Walibi. Dare to get real.

fright night

Voor de zeventiende keer worden dit jaar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland georganiseerd. Dit jaar heeft Eddie de Clown het ergste monsteruitschot om zich heen verzameld in zijn eigen compleet nieuwe zone: Eddie’s Area. Dit is jouw kans om oog in oog te staan met het icoon van de Halloween Fright Nights, Evil is here…

In de omgeving: 6km
walibi
walibi

Walibi bezoeken? Als EuroParcs-gast betaal je een speciaal tarief! Koop je e-ticket eenvoudig en voordelig via onze receptie. 

Check www.walibi.nl voor meer informatie, actuele openingsdagen en -tijden. 

Openingskalender 2017

 
 
Zoek & Boek

Meer In de omgeving

Apenheul

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Je kunt er dus veel van heel dichtbij bewonderen. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen.

Bataviawerf

De Bataviawerf is een scheepswerf met bijzondere ambities: er worden schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd die belangrijk zijn geweest in onze maritieme geschiedenis. Dit erfgoed is destijds wegens de beperkte levensduur gesloopt of ligt als scheepswrak op de bodem van de zee.

Blotevoetenpad Nunspeet

In Kijktuinen Nunspeet is een ‘blotevoetenpad’ gemaakt waarbij naast het voelen van verschillende materialen aan de voeten ook aandacht is gegeven aan het spelen. Spelenderwijs kennismaken met de natuur, met bloemen en planten en allerlei andere materialen…

Dolfinarium

Een dagje Dolfinarium staat voor plezier, ontdekken en magie. We doen dan ook ons uiterste best om jouw dag zo leuk mogelijk te maken.

Dorhout Mees

Dagelijks combineren wij inspanning met ontspanning. Zo bieden wij verschillende schiet-, golf en adventure activiteiten aan. Al deze activiteiten op één aaneengesloten locatie maakt van Dorhout Mees een aantrekkelijk en vooral zeer toegankelijk geheel voor een groot publiek.

Elburg

Elburg staat op de lijst van 10 Nederlandse dorpen en kleine steden waar je geweest moet zijn, en niet voor niks! Bezoek deze gezellige plaats en laat je verrassen! Dinsdagochtend is er weekmarkt.

Fietspont 'Veluwerand'

De fietspont ‘Veluwerandveer’, op korte afstand van Europarcs Resort Veluwemeer, is een attractie voor de recreatieve fietser. Deze unieke verbinding tussen het oude en het nieuwe land maakt het mogelijk om op één dag te genieten van de bosrijke omgeving van de Veluwe en het fraaie polderlandschap.

Flevonice

Ooit begonnen vanuit de gedachte om iedere winter te kunnen schaatsen op ijs in de natuur. Nu zijn wij de onderneming met een winter- en zomerseizoen op een park waarin mensen het plezierig vinden om in beweging te zijn.

Geldersch Landschap en Kastelen

Geniet van de provincie Gelderland met de Stichting Geldersch Landschap en Kastelen! Zij bieden leuke evenementen aan in de omgeving, zoals wandelingen.

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij onze ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van onze sfeervolle 27-holes bosbaan.

Julianatoren

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Kijktuinen Nunspeet

Tussen het Veluwse bos en de oude Zuiderzeestraatweg in Nunspeet liggen de ruim vier hectare grote Kijktuinen Nunspeet, waarvan twee ha. aangelegd met thematische tuinen, ontworpen door tuin- en landschapsarchitect L.J. Goedegebuure. Met veel liefde en oog voor detail zijn karaktervolle tuinen gecreëerd die elk een eigen sfeer uitstralen.

Nunspeet

Het dorp Nunspeet is met ruim 19.000 inwoners het grootste dorp van de gemeente. Nunspeet heeft als vakantiebestemming veel te bieden. Bos, heide, zandverstuivingen, polders en het Veluwemeer vormen samen een gevarieerd landschap. Een net van paden brengt u als wandelaar, fietser of ruiter langs prachtige plekjes. Sfeervolle horeca en winkels maken Nunspeet tot een leuk dagje uit!

Veluwetransferium Nunspeet

Tussen Bezoekerscentrum Nunspeet en het NS-station ligt het Veluwetransferium Nunspeet. Het bevindt zich nabij de A28, wat zorgt voor een gunstige centrale ligging. Het transferium is een initiatief van gemeente Nunspeet in samenwerking met provincie Gelderland. Een transferium is het ideale vertrekpunt voor natuurbeleving.

Vogelspotten

Het Veluwemeer is een prachtig waterrijk gebied wat een thuis biedt aan talloze vogels. U kunt deze vogels bekijken vanuit de vogelkijk-wand op slechts 2km vanaf ons resort!