Dare to get real...

Onze thrill rides geven je de kans om je grens op te zoeken. Angstaanjagende hoogtes, heftige drops en gierende kurkentrekkers zetten niet alleen letterlijk je wereld op z’n kop, maar brengen je ook dichter bij jezelf.

We dagen je constant uit om buiten je comfortzone te stappen, want wij geloven dat alleen echte ervaringen je wereld rijker maken en je veranderen.

Ga de strijd aan met angsten, onzekerheden, verwachtingen en gewoontes. Of je nou voor Lost Gravity, Goliath, Out of Control of Halloween Fright Nights gaat. Uitdagingen veranderen wie je bent. Altijd. Triomf, extase en opluchting zijn je beloning, maar belangrijker nog; je komt er altijd sterker uit.

Walibi. Dare to get real.

fright night

Voor de zeventiende keer worden dit jaar de Halloween Fright Nights in Walibi Holland georganiseerd. Dit jaar heeft Eddie de Clown het ergste monsteruitschot om zich heen verzameld in zijn eigen compleet nieuwe zone: Eddie’s Area. Dit is jouw kans om oog in oog te staan met het icoon van de Halloween Fright Nights, Evil is here…

In de omgeving: 6km
walibi

Meer In de omgeving

Zwemmen bij Resort Zuiderzee

Als het weer tegen zit, of in de winter, kunnen gasten van Resort Veluwemeer gratis gebruikmaken van het zwembad van Resort Zuiderzee, in Biddinghuizen. Dit kan vanaf najaar 2018
Zwemmen bij Resort Zuiderzee
Zwemmen bij Resort Zuiderzee

Apenheul

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Je kunt er dus veel van heel dichtbij bewonderen. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen.
Apenheul
Apenheul
Apenheul
Apenheul
Apenheul

Aanlegplaats De Ral

Dit eiland ligt in het Veluwemeer, halverwege Elburg en Harderwijk, schuin tegenover het Aquacentrum Bremerbergsehoek en tussen twee natuureilanden (de Snip en de Kwak).
Aanlegplaats De Ral
Aanlegplaats De Ral

Bataviastad Fashion Outlet

Om met korting leuke kleren te winkelen moet je bij de Batavia Stad Fashion Outlet zijn. Veel merken met heel veel korting. Voldoende parkeergelegenheid en elke dag geopend. Naast de fashion outlet is de Batavia werf daar ook te vinden. Mocht u klaar zijn met winkelen, dan is het bezoek aan deze werf met een echt VOC-ship zeker de moeite waard!
Bataviastad Fashion Outlet
Bataviastad Fashion Outlet

Bataviawerf

De Bataviawerf is een scheepswerf met bijzondere ambities: er worden schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd die belangrijk zijn geweest in onze maritieme geschiedenis. Dit erfgoed is destijds wegens de beperkte levensduur gesloopt of ligt als scheepswrak op de bodem van de zee.
Bataviawerf
Bataviawerf

Binnenspeeltuin De Tol

Deze indoor speeltuin is ideaal voor als het weer even niet mee zit. Kinderen kunnen de hele dag klimmen en klauteren en de ouderen kunnen zich vermaken met de vele tijdschriften en boeken die voorhanden zijn. Gelegen op een camping in Nunspeet is deze speeltuin het gehele jaar geopend afgezien van de feestdagen. De kosten zijn €6,50 per kind. Ouders en/of begeleiders mogen gratis!
Binnenspeeltuin De Tol
Binnenspeeltuin De Tol

Blotevoetenpad Nunspeet

In Kijktuinen Nunspeet is een ‘blotevoetenpad’ gemaakt waarbij naast het voelen van verschillende materialen aan de voeten ook aandacht is gegeven aan het spelen. Spelenderwijs kennismaken met de natuur, met bloemen en planten en allerlei andere materialen…
Blotevoetenpad Nunspeet
Blotevoetenpad Nunspeet

Dolfinarium

Een dagje Dolfinarium staat voor plezier, ontdekken en magie. We doen dan ook ons uiterste best om jouw dag zo leuk mogelijk te maken.
Dolfinarium
Dolfinarium

Eibertjesmarkt (zomermarkt Nunspeet)

Eibertjes markt is een jaarlijks terugkerende braderie midden in de zomer. Doorgaans de vrijdag na Hemelvaartsdag. Er zijn vele kraampjes met lokale producten en ook is klederdracht een groot onderdeel. Naast de eibertjesmarkt zijn er ook 4 zomermarkten die op de dinsdagen in het hoogseizoen gehouden worden. Ook daar loopt Eibertje in klederdracht om snoepjes uit te delen!
Eibertjesmarkt (zomermarkt Nunspeet)
Eibertjesmarkt (zomermarkt Nunspeet)

Eibertjesroute

Eibertje is in Nunspeet een historisch figuur. Ze kwam oorspronkelijk uit Vierhouten en liep elke week naar de markt in Nunspeet om haar eieren te verkopen. Het pad heet inmiddels het Eibertjespad en is een prachtige fietsroute van Nunspeet naar Vierhouten. Deze route is op knooppunten te fietsen en daarnaast een ideale route om in Vierhouten van de verschillende horeca gelegenheden te genieten.
Eibertjesroute
Eibertjesroute

Elburg

Elburg staat op de lijst van 10 Nederlandse dorpen en kleine steden waar je geweest moet zijn, en niet voor niks! Bezoek deze gezellige plaats en laat je verrassen! Dinsdagochtend is er weekmarkt.
Elburg
Elburg

Escape Room Harderwijk

Bij Escape Room harderwijk heb je de keuze tussen 2 verschillende kamers. In elke kamer kunnen in totaal 8 personen aan het spel deelnemen. Met slecht weer een aanrader om te gaan doen. Lukt het jullie binnen de 60 minuten?
Escape Room Harderwijk
Escape Room Harderwijk

Fietspont 'Veluwerandveer'

De fietspont ‘Veluwerandveer’, op korte afstand van Europarcs Resort Veluwemeer, is een attractie voor de recreatieve fietser. Deze unieke verbinding tussen het oude en het nieuwe land maakt het mogelijk om op één dag te genieten van de bosrijke omgeving van de Veluwe en het fraaie polderlandschap.
Fietspont 'Veluwerandveer'
Fietspont 'Veluwerandveer'

Fietsroutes

De omgeving van Resort Veluwemeer is heel geschikt om te fietsen! Op de receptie zijn diverse fietsroutes te krijgen. Geen fiets meegenomen? Geen zorgen, op het resort verhuren wij ook fietsen. Vraag voor meer informatie bij de receptie!

Flevonice

Ooit begonnen vanuit de gedachte om iedere winter te kunnen schaatsen op ijs in de natuur. Nu zijn wij de onderneming met een winter- en zomerseizoen op een park waarin mensen het plezierig vinden om in beweging te zijn.
Flevonice
Flevonice

Geldersch Landschap en Kastelen

Geniet van de provincie Gelderland met de Stichting Geldersch Landschap en Kastelen! Zij bieden leuke evenementen aan in de omgeving, zoals wandelingen.

Giethoorn

Een bezoek aan Giethoorn betekent natuurlijk ook een tocht over het water. Zelf aan het roer in een fluisterboot, of sloep , onder de begeleiding van een gids tijdens een rondvaart of actief in een kano of traditionele Giethoornse punter.
Giethoorn
Giethoorn

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij onze ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van onze sfeervolle 27-holes bosbaan.
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Harderwijk

Voor de dichtstbijzijnde stad met winkels moet u in Harderwijk zijn. In de zomer staat het gehele plein vol met heerlijke terrasjes waar het goed vertoeven is. In de winter staat er een schaatsbaan waar u helemaal in de sfeer voor de feestdagen komt. Naast de winkels heeft Harderwijk meer te bieden, zoals een boulevard aan het water.
Harderwijk
Harderwijk