In de omgeving: 22km
€ 18,50 p.p.

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Attracties
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!

Voor de kleintjes…
Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Je favoriete TV-karakters
Ze zijn dagelijks op televisie te zien; Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En in het pretpark zelf kun je ze op in levende lijve tegenkomen. Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze zodat je deze thuis aan iedereen kunt laten zien.

Nieuwe Grote Parkshow!
In 2017 presenteert de Julianatoren een nieuwe grote parkshow in het Jul & Julia theater. De grote parkshow zal in het teken staan van Cowboys en Cowgirls uiteraard gespeeld door de vier mascottes meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Ga jij mee op een spannend avontuur in het Wilde Westen?

Elke dag show-time (nieuwe shows)!
Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend met een vrolijke openingsshow van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je naar Julia’s Prinsessenbal of Julia’s Thaise show. Of dans mee tijdens Jul’s Piratenshow of Jul’s Safarishow!  Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show. 

Nieuwe parkshow “Het Goud van het Wilde Westen”
In de nieuwe theatershow ‘Het Goud van het Wilde Westen’ nemen Jul en Julia je mee naar het land van de cowboys en indianen. Treedt in de voetsporen van Jul’s opa Kapitein Julius en ontdek de geheimen van het spannende, maar vooral swingende Wilde Westen!

julianatoren

Evenementen 2017

Pipo 14 t/m 17 april, 22 april t/m 7 mei, 20 en 21 mei, 25 t/m 28 mei.
Fien & Teun alle weekenden in juni (en maandag 5 juni)
Julia’s Verjaardag 10 & 11 juni
Jul’s Verjaardag                  8 & 9 juli
Woezel & Pip 1 & 2 juli, 26 & 27 augustus
AFAS Sprookjesweken 15 juli t/m 20 augustus
Zomeravond (Assepoester) 29 juli
Zomeravond (Sneeuwwitje) 5 augustus
Zomeravond (Hans & Grietje)  12 augustus
Thomas de Stoomlocomotief Alle zaterdagen en zondagen in september
Halloween 29 september tot en met 29 oktober (op openingsdagen)
De Gouden Kaasgaaf 4 & 5 november
Het Mega Sint Spektakel 25 & 26 november

 

De toegang bij bovenstaande evenementen is bij de entreeprijs van het pretpark inbegrepen.