Ooit begonnen vanuit de gedachte om iedere winter te kunnen schaatsen op ijs in de natuur. Nu zijn wij de onderneming met een winter- en zomerseizoen op een park waarin mensen het plezierig vinden om in beweging te zijn.

Bezoek Flevonice!
 
flevonice video zomerseizoen
flevonice video obstacle run
flevonice video aquapark
In de omgeving: 4km

Meer Winter tips en Active

Escape Room Harderwijk

Bij Escape Room harderwijk heb je de keuze tussen 2 verschillende kamers. In elke kamer kunnen in totaal 8 personen aan het spel deelnemen. Met slecht weer een aanrader om te gaan doen. Lukt het jullie binnen de 60 minuten?

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij onze ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van onze sfeervolle 27-holes bosbaan.

Klimbos Ermelo

Een uitstekend uitje voor het gehele gezin! Kinderen zijn vanaf 1.20 al van harte welkom om het klimparcours te verkennen. Voor de echte durfal hebben ze ook een klimparcours op 9 meter hoogte! Wie durft er tussen de bomen door te slingeren en alle hindernissen aan te gaan?

Paintball Strande Horst

Het paintball strand van strand horst ligt maar op 20 autominuten bij ons vandaan. Voor de mensen die goed tegen een stootje kunnen en op zoek zijn naar een adrenaline kick is dit zeker een goed idee! Al vanaf 19,95 per persoon kan er worden gepaintballd.

Veluwe Events

Sinds begin 2017 zijn wij een samenwerking aangegaan met onder andere hotel de Beyaerd. Zij verzorgen diverse outdoor activiteiten. In het hoogseizoen wordt er elke week een outdoor activiteit georganiseerd. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf op bezoek te gaan. Ze hebben zo’n groot aanbod aan activiteiten dat het het beste is om zelf even te gaan kijken op de site: http://www.veluwe-events.nl/

Wilddagen Vierhouten

Elk jaar in de oktober worden er in Vierhouten de Wilddagen gehouden. Een weekend vol muziek, bokbiertjes en het eten van wild. Verschillende restaurants bieden hun specialiteiten aan waardoor u kunt genieten van alles wat de Veluwe biedt!

Winterlicht Nunspeet

Tijdens de maand december worden er in Nunspeet en omstreken veel verschillende activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een kerstmarkt en verschillende activiteiten in het centrum van Nunspeet voor de jeugd.