Op het resort

Op Resort Veluwemeer vult Adventure Club aan daar waar de Beau & Bloem Kids Club ophoudt. Voor alle leeftijden worden evenementen georganiseerd door de Fun Club

Op Adventure met EuroParcs Resort Veluwemeer. Avonturen beleef je met de Adventure Club van EuroParcs en vult aan waar Beau & Bloem ophouden. Door de verschillende activiteiten en programma's hoef jij je geen moment te vervelen. Voor alle leeftijdsgroepen worden er evenementen georganiseerd. Bekijk zelf maar eens de activiteitenkalender ... en ontdek het avontuur!

Activiteitenkalender

Komt u naar EuroParcs Resort Veluwemeer? Kijk dan snel samen met uw kind wat er te doen is! Het recreatieprogramma voor de herfstvakantie ligt voor u klaar.
Op Adventure met EuroParcs activiteit
Adventure Club
Adventure Club

Adventure Club

Adventure Club van Europarcs verzorgt de animatie en organiseert gedurende de dag diverse activiteiten voor onze gasten die van spanning en plezier houden.
Beau en Bloem Kids Club
Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Beau en Bloem en wij gaan jouw vakantie nog leuker maken dan je vooraf had gedacht! Hopelijk tot snel! Doei!!!
Fun Club
Fun Club

Fun Club

De themaweekenden van de Fun Club bij EuroParcs en Resorts zijn er voor het hele gezin. We nemen je mee op te gekke avonturen en gezellig theater.