Resort Veluwemeer

Randmeerweg 8
8071 SH Nunspeet

 
Navigeren

Contactinformatie

T 088 070 80 90
info.resortveluwemeer@europarcs.nl

Contactformulier Resort Veluwemeer

U kunt ook via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

 

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Vanaf het NS-station in Nunspeet kunt u een taxi nemen naar Resort Veluwemeer. Er stopt helaas geen bus. 

Slagboom

Voor uw en onze veiligheid wordt het resort 's avonds afgesloten met een slagboom. U kunt de slagboom openen met uw in- en uitrijkaart. Overdag is de slagboom gewoon geopend. 

Parkeren

U kunt uw auto parkeren voor en achter de receptie. Daarnaast mag u één auto bij uw vakantiewoning parkeren. We willen u vragen de auto op het park zo min mogelijk te gebruiken en uw snelheid te matigen. 

Huisdieren

Op Resort Veluwemeer zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan in de meeste vakantiewoningen. Er zijn ook huisdiervrije woningen. U kunt uw keuze opgeven tijdens het boeken. 

Vuurwerk

Met Oud en Nieuw mag er vuurwerk worden afgestoken op de openbare weg voor het resort. Op het resort zelf is vuurwerk niet toegestaan, in verband met de brandveiligheid. Wij vragen om uw begrip en medewerking. 

 
Veelgestelde vragen
 
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

Een overzicht met de openingstijden van de faciliteiten op het Resort Veluwemeer vind je hier, zoals de receptie, het restaurant en het Watersportcentrum Wet.
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Met de parkplattegrond van het Resort EuroParcs Resort Veluwemeer heeft u een overzicht en kunt u alle faciliteiten terugvinden. Bekijk en ontdek het resort!
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Resort Veluwemeer is van alle gemakken voorzien. Bekijk het overzicht van al onze faciliteiten op het resort, maar vergeet de activiteiten in de omgeving niet!