Vissen bij Resort Veluwemeer is een catch op zich!

Het Veluwemeer aan Resort Veluwemeer staat door de beschutte ligging bekend als ideaal water om te leren surfen en zeilen, maar het water bij Resort Veluwemeer biedt uiteraard ook uitstekende vismogelijkheden. Resort Veluwemeer houdt daarom dit jaar speciale visweekenden. Visliefhebbers kunnen dan ook in de weekends van 9, 10 en 11 maart, 8, 9 en 10 juni, 7, 8 en 9 september, 5, 6 en 7 oktober en 26, 27 en 28 oktober hun hart op Resort Veluwemeer ophalen. U kunt onder meer op baars, snoekbaars en snoek vissen.  

U kunt eventueel met uw eigen boot aanmeren in de jachthaven van Resort Veluwemeer of bij één van de recreatiewoningen van het type Pavillon Waterfront. Uw boot wordt dan met behulp van een boothelling in en uit het Veluwemeer getild. Voor slechts 175 euro bent u op Resort Veluwemeer twee dagen lang verzekerd van een visboot. U hoeft hierbij alleen nog de benzine en de borg bij te rekenen. Daarnaast wordt voor slechts dertig euro per dag  de innerlijke mens op Resort Veluwemeer verwend met een speciaal arrangement. Dat houdt in dat u vrijdags op Resort Veluwemeer wordt ontvangen met koffie/thee en huisgemaakt gebak. Daarna kunt u ’s avonds in het restaurant genieten van een driegangenkeuzediner. Op zaterdag en zondag krijgt u verse broodjes mee in de boot waarna u ’s avonds op Resort Veluwemeer weer kunt genieten van een driegangenkeuzediner.  Bij groepen vanaf dertig personen regelen wij voor u bovendien op de zaterdagavond livemuziek voor een gezellige café-avond! Bovendien betaalt u, wanneer u alle drie de dagen voor het arrangement kiest, geen negentig maar 75 euro! Zo kunt u de portemonnee wat voller laten op Resort Veluwemeer en uw visemmer wat voller maken. 

Hebt u interesse? Stuur dan een mail naar info@resortveluwemeer.nl. Resort Veluwemeer is gesitueerd aan de Randmeerweg 8, 8071 SH te Nunspeet.

visweekenden
Boek nu!