Ook voor bedrijven!

Voor bedrijven, ondernemers en ZZP'ers biedt Resort Veluwemeer diverse mogelijkheden.

Denkt u bijvoorbeeld aan tijdelijke woonruimte voor u of uw medewerkers. U wilt namelijk geen concessies doen aan leefbaarheid en veiligheid, maar uw werknemers en uzelf van een goede nachtrust verzekeren in een comfortabele omgeving zodat ze beter presteren. Bij EuroParcs begrijpen we dat. Door kwaliteit te combineren met betaalbaarheid, zorgen wij voor dé oplossing om uw medewerkers te voorzien van een tijdjelijk huisvesting. 

Omdat zakelijke verhuur voor iedereen anders is, bieden wij een maatwerkoplossing. Daarnaast gelden er voor zakelijk verhuur speciale tarieven. U ontvangt dan ook een offerte op maat. Om een offerte te kunnen maken, moet u het volgende doorgeven: 
• voor hoeveel personen
• hoeveel slaapkamers/badkamers
• voor welke periode

Alle overige wensen kunt u met Resort Veluwemeer bespreken. Per woning kunnen de voorwaarden verschillen. U wordt hierover uitgebreid geïnformeerd. 

U kunt ons telefonisch bereiken op 088 070 8090 (lokaal tarief) en gebruikmaken van ons keuzemenu. 

Meer mogelijkheden

Naast tijdelijke woonruimte biedt Resort Veluwemeer nog meer opties voor de zakelijke markt. Denkt u onder andere aan: 
• zakelijke lunch
• zakelijk diner
• receptie
• teambuilding met het watersportcentrum en de zeilschool

Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee! 

Vraag een offerte aan!

Er is veel mogelijk en wij denken graag met u mee! Omdat een aanbieding aan de zakelijke markt altijd maatwerk is, kunt u hieronder contact opnemen met ons. Wij bespreken uw wensen met u en brengen u een vrijblijvende offerte uit. 

Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op: 088 070 8090 (lokaal tarief). 

Company Meal Deal!

Wilt u voor uw medewerkers of collega’s een lekkere maaltijd boeken per dag of voor een gehele werkweek? Dat kan bij Friends ‘n Bites Veluwemeer! U hoeft dus niet meer de budgetten te verstrekken aan uw medewerkers, de kosten te controleren, maar u kunt bij uw offerteaanvraag dit arrangement toevoegen. Het arrangement bevat een hoofdgerecht en een nagerecht waarbij de keuze kan variëren van een lekker stamppot, een saté tot een overheerlijke pasta. Dit afsluitend met lekker ijs, panna cotta, vers fruit enzovoorts. Inbegrepen is ook 1 drankje p.p. (frisdrank/bier/huiswijn). 

Prijzen
Per dag: € 13,95        

Bij 5 dagen: € 12,50        
Dus: 62,95 i.p.v. € 69,95
U bespaart € 7,- per medewerker 

Bij 7 dagen: € 11,50        
Dus: 80,50 i.p.v. € 97,65
U bespaart € 17,15 per medewerker

*uitsluitend voor bedrijven of zelfstandigen en exclusief extra bestelde (sterke) drank

bar