Bekijk alle accommodaties op Resort Veluwemeer

Spetteren in het buitenzwembad, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen... Bij EuroParcs Resort Veluwemeer kan het allemaal! 

Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende water en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. EuroParcs Resort Veluwemeer brengt het oer-Hollandse landschap tot leven. 

Het uitzicht vanaf EuroParcs Resort Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kunt u elk moment van de dag weer genieten van de horizon van water, velden en bossen. Maar het resort biedt meer, doordat het vlakbij Nunspeet ligt, met ruim 19.000 inwoners het grootste dorp van de gemeente. 

Hieronder vindt u een greep uit onze woningen. Weet u al wanneer, hoe lang en met hoeveel personen u wilt verblijven op Resort Veluwemeer? Maak dan gebruik van onze Zoek & Boek module, waarin u dit kunt aangeven en direct uw boeking kunt maken! 

Bekijk alle accommodaties
 

Woning uitgelicht

Maak kennis met Pavilion Waterfront 4, een prachtige accommodatie! De woning is geschikt voor 4 personen en is voorzien van een tuin met terras en meubilair en een eigen parkeerplaats. 

Pavilion Waterfront

Pavilion 4

Chalet met 2 slaapkamers en een vaatwasser

Pavilion Waterfront 4

Chalet met 2 slaapkamers en een vaatwasser
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Resort Veluwemeer is van alle gemakken voorzien. Bekijk het overzicht van al onze faciliteiten op het resort, maar vergeet de activiteiten in de omgeving niet!

Pavilion 6

Chalet met 3 slaapkamers, terras en een vaatwasser

Pavilion Waterfront 6

Chalet met 3 slaapkamers en terras
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Ontdek de veelzijdigheid van Nunspeet en de omgeving van het Veluwemeer. Laat u verrassen door de leukste uitjes en dagjes weg. Bekijk en ontdek wat er doen is!

Lodge 4

Chalet in studio uitvoering met 4 slaapplaatsen

Bed 'n Bites

Appartement met 7 slaapkamers en 7 badkamers
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Met de parkplattegrond van het Resort EuroParcs Resort Veluwemeer heeft u een overzicht en kunt u alle faciliteiten terugvinden. Bekijk en ontdek het resort!