Welkom Koning Winter!
Vroegboekactie 2018
Welkom Koning Winter!
Vroegboekactie 2018

Resort Veluwemeer

zoover awards

Accommodaties

Zoek en boek een vakantiewoning op Resort Veluwemeer!

Spetteren in het buitenzwembad, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen... Bij EuroParcs Resort Veluwemeer kan het allemaal! 

Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende water en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. EuroParcs Resort Veluwemeer brengt het oer-Hollandse landschap tot leven. 

Het uitzicht vanaf EuroParcs Resort Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kunt u elk moment van de dag weer genieten van de horizon van water, velden en bossen. Maar het resort biedt meer, doordat het vlakbij Nunspeet ligt, met ruim 19.000 inwoners het grootste dorp van de gemeente. 

Faciliteiten

Resort Veluwemeer is van alle gemakken voorzien. Bekijk hier een overzicht van al onze facilteiten.

Gratis fietskaart Randmeren

Vraag nu gratis aan!

Gratis fietskaart Veluwe

Vraag nu gratis aan!

Walibi

Dare to get real...

Restaurant Friends 'n Bites - Nunspeet

Friends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek. En met maar een doel: puur en intens samen genieten van de hoogstaande kookkunsten die hier zullen aangeboden worden. En dit in een perfect entourage en een eigentijdse sfeer!

In de omgeving

Ontdek de veelzijdigheid van Nunspeet en de omgeving van het Veluwemeer. Laat u verrassen door de leukste uitjes en dagjes weg.

Activiteiten en evenementenkalender

Bekijk hier alles wat te doen is op Resort Veluwemeer!

Film WILD: Bonte families op de Veluwe

2018 staat in het teken van WILD: Bonte families op de Veluwe! Hier verzamelen wij alle info rondom deze bijzondere natuur documentaire.