Welkom bij EuroParcs Resort Veluwemeer

Ontdek het glinsterende water en het oer-Hollandsch landschap. Spetteren in het buitenzwembad, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen... Bij EuroParcs Resort Veluwemeer kan het allemaal! 

Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende water en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. EuroParcs Resort Veluwemeer brengt het oer-Hollandse landschap tot leven. 

Het uitzicht vanaf EuroParcs Resort Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kunt u elk moment van de dag weer genieten van de horizon van water, velden en bossen. Maar het resort biedt meer, doordat het vlakbij Nunspeet ligt, met ruim 19.000 inwoners het grootste dorp van de gemeente. 

 
 
Bekijk de video van EuroParcs Resort Veluwemeer!
 

Restaurant Friends 'n Bites

Friends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek.

Defqon.1 2019

Boek je verblijf tijdens Defqon.1 op 28, 29 en 30 juni 2019 op Resort Veluwemeer en geniet van het festival in Biddinghuizen zonder modder en natte slaapzakken!

Lowlands 2019

Lowlands is op 16, 17 en 18 augustus 2019 in Bddinghuizen. Dan staat alles in het teken van muziek, cultuur en feest! Boek nu je verblijf bij Resort Veluwemeer!