8 Resultaten

Receptie

De receptie is direct gelegen bij de ingang van het park. U kunt hier terecht voor al uw vragen en boekingen. Op de receptie liggen tientallen folders die u alles vertellen over faciliteiten in en rondom het park.
Receptie
Receptie

Restaurant 'De Reest'

Bij restaurant 'De Reest' kunt u niet alleen terecht voor een diner, maar ook voor een kop koffie met wat lekkers erbij.
Restaurant 'De Reest'
Restaurant 'De Reest'

Dierenweide

Kom knuffelen met onze dieren in de dierenweide! Onze dieren zijn het gewend om veel geaaid en geknuffeld te worden door kinderen. Als de kinderen rustig en lief zijn voor de dieren, zijn ze helemaal niet bang! Ze komen dan graag naar je toe. Kriebel onze geitjes maar eens lekker achter hun oren! Daar kunnen ze zelf niet bij, dus dat vinden ze heerlijk!
Dierenweide
Dierenweide

Midgetgolf

Sla samen met uw gezin een balletje op onze uitdagende maar gezellige midgetgolfbaan! Clubs en balletjes zijn te kregen bij de receptie. Wie wint de wedstrijd?
Midgetgolf
Midgetgolf

Speeltuin

Samen met alle andere kinderen spelen in de speeltuin van Resort Reestervallei is natuurlijk het leukste wat er is! Maak nieuwe vriendjes en beleef samen een onvergetelijke vakantie!
Speeltuin
Speeltuin

Tennisbaan

U kunt tijdens uw vakantie lekker sportief bezig zijn en een balletje slaan op de tennisbaan van Resort Reestervallei.
Tennisbaan
Tennisbaan

Visvijver

Gooi een hengel uit in de visvijver op het park. Huur een vakantiehuis aan deze visvijver en u kunt vanaf het terras van het vakantiehuis gaan vissen.
Visvijver
Visvijver

Zwembad

Resort Reestervallei beschikt over een bescheiden buitenzwembad, dat op warme dagen voor verkoeling kan zorgen. Er is ook een peuterbadje voor de allerkleinsten.
Zwembad
Zwembad