Accommodaties

Boek een vakantiewoning op Resort Reestervallei

Resort Reestervallei ligt in het Reestdal in de Kop van Overijssel en wordt ingekleurd door het bos dat het park omzoomd. Bovendien ligt op slechts drie kilometer afstand speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand, ligweiden en een kinderspeelplaats.

Omdat de speelvijver langzaam afloopt is deze ideaal voor kinderen. Het vakantiepark, dat zijn naam ontleent aan de oeroude veenrivier De Reest, is verder een ideale uitvalsbasis voor wie Drenthe in het noorden of de Veluwe in het zuiden wil verkennen.

Vakantiekrant

De EuroParcs vakantiekrant staat boordevol vakantietips voor het hele gezin. Natuurlijk staan er ook de beste aanbiedingen en last-minutes in.

Resort Reestervallei is te volgen op Facebook!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen? Volg ons op Facebook! 

facebook

Omgeving

In de omgeving van Resort Reestervallei is van alles te doen voor jong en oud. Bent u er helemaal klaar voor om de omgeving te verkennen? Laat u verrassen!

Route.nl

De omgeving van Resort Reestervallei biedt een perfect toneel voor fietsen! Het resort ligt pal aan een fietsknooppunt en vanaf hier kunt u de omgeving verkennen. Meer informatie op Route.nl