Buiten spelen

Ga je mee naar buiten? Hier kun je de leukste spelletjes beleven. Kom heerlijk met water en zand spelen. Het maakt niet uit als je nat wordt, je droogt vanzelf weer op. Wie bouwt het mooiste zandkasteel of verovert de wereld als piraat? Schip ahoy! 

Piratenschip

Piraatje spelen - 4-12 jaar

Maar liefst 25 vierkante meter klim- en klauterplezier vind je in het Piratenschip. Glij met de glijbaan naar beneden. Ook leuk: speel eens verstoppertje op en rond het schip. Of laat je fantasie de vrije loop en speel piraatje. ARR! AHOY! AYE AYE!

piratenschip
 

Super Size Swing

Samen schommelen - 4-15 jaar

Met meerdere kinderen tegelijk schommelen in een mand terwijl iemand je duwt. Zelf schommelen kan uiteraard ook. De Super Size Swing heeft een lange swing en gaat dus lekker hoog en hard. Zitten er kleine kinderen in? Duw dan niet te hard. 

super size swing
 

Water en zand

Lekker kliederen - 3-12 jaar

Spelen met water en zand. Maak een moddersoep of een mooi zandkasteel. En neem een set extra kleren mee. Want vies worden mag!

water en zand spelen
 

Terras

Prima zicht op de speeltuin

Ideaal: terwijl de kinderen spelen, vermaken volwassenen zich op het buitenterras. Dat biedt prima zicht op de speeltoestellen. Krantje mee. Drankje en wat lekkers erbij. En dankzij een optimale gratis Wi-Fi-verbinding is het terras ook een prima werkplek.

terras
Adventuredome
Adventuredome
Adventuredome
Adventuredome
Adventuredome
Adventuredome

Adventuredome

Een bezoek aan Adventuredome staat garant voor heel veel speelplezier. Voor kleine en hele grote avonturen en het weer is nooit een spelbreker.
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor

Indoor

Is het weer niet zo goed? Binnen kun je je prima vermaken in de Advernturedome! Daar is van alles te doen en gegarandeerd een hoop plezier en vertier!
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Beleef onze activiteiten op EuroParcs Resort Poort van Zeeland! Voor jong en oud is er regelmatig van alles te doen. Van funweekend tot feestavond!
 

↑ Terug naar boven