Wil jij ook wel eens heerlijk door de duinen trekken zonder al te veel moeite? Maak kennis met de Qugo!

Een handzaam vervoersmiddel dat jou op alle mooie plekken van de omgeving brengt. Stap op en rij over fietspaden door de duinen naar de zee of rij over de kolossale Haringvlietsluizen. Stap af, maak die selfie en geniet even van het uitzicht. Stap op en rij weer verder. Je snapt het al: het Qugo-gemak dient de mens.

Dit unieke vervoersmiddel is een Nederlandse uitvinding en bevat een gepatenteerd systeem voor de bediening. Je gaat soepel de bocht in door het gebruik van je standbeen. Het zorgt naast de unieke beleving, voor een stabiel en betrouwbaar gevoel tijdens het rijden. De elektrische aandrijving brengt stilte tijdens het rijden zodat jij kunt genieten van de natuurgeluiden om je heen. Door de normale fietssnelheid is de QuGo ook nog eens een veilig vervoersmiddel. Drie uur lang toeren zonder dat het jouw energie kost: Hoe klinkt dat? Wil je langer rijden? Laad de Qugo tussendoor op met de snellader en verleng met gemak je Qugo-tijd. Plan je route, go QuGo en geniet van de rit en de omgeving!

QuGo
QuGo
Op het park

Meer Op het park

Receptie

Heeft u vragen over uw verblijf, een praktisch probleem of wilt u informatie over een activiteit of dagje uit? Stap even bij binnen de receptie.

Fietsverhuur

Te huur op het resort: fietsen en kinderzitjes. Vraag naar de beschikbaarheid bij de receptie.

Horeca

Wie vakantie viert op EuroParcs Resort Poort van Zeeland hoeft eigenlijk het terrein niet af. Alles wat vakantie leuk maakt, is op het park aanwezig.

Huur een sloepje en geniet op het Haringvliet!

Geniet van het Haringvliet met een mooie boot of sloep van Happy Boats. Vaar zonder vaarbewijs door één van de mooiste gebieden van Nederland.

Kinderanimatie met Beau en Bloem

Dankzij het onvermoeibare animatieteam vervelen kinderen zich geen moment. En u ook niet!

Mini markt

EuroParcs Resort Poort van Zeeland heeft een eigen mini supermarkt. U kunt hier terecht voor uw vers gebakken broodjes, stokbroden, croissants of wat lekkers voor bij de koffie.

Strand

Pal achter het resort vind u op loopafstand het strand. Hier kunt u heerlijk genieten van een zonnige stranddag of eens lekker uitwaaien en een wandeling maken. Het water is lang ondiep en daarmee is het strand zeer geschikt voor kinderen.

Vissen, varen, genieten: Snoekbaars Bootverhuur

Wat is er mooier dan ’s ochtends vroeg het water op met de boot, je hengel uitgooien en genieten van het uitzicht en de rust op het Haringvliet.

WiFi

Er is gratis WiFi overal in Family Entertainment Center Adventuredome.