Op het resort

Dankzij het onvermoeibare animatieteam vervelen kinderen zich geen moment. En u ook niet! Met het recreatieprogramma is er gegarandeerd een hoop plezier.

Hoe kindvriendelijk kan een resort zijn! Ga mee op avontuur met het enthousiaste animatieteam van EuroParcs Resort Poort van Zeeland in de schoolvakanties. Beau en Bloem zijn altijd op zoek naar leuke activiteiten om samen met kinderen te doen. In de schoolvakanties verzorgen wij ook animatie acitiviteiten. 

 

Activiteitenkalender

Komt u naar EuroParcs Resort Poort van Zeeland? Kijk dan snel samen met uw kind wat er te doen is in de vakantie! Het recreatieprogramma ligt voor u klaar.
Kleuren met Beau & Bloem
Kleuren met Beau & Bloem

Kleuren met Beau & Bloem

Beau en Bloem hebben verschillende kleurplaten voor jou gemaakt. Welke kleurplaat vind jij het leukst? Download jouw favoriete kleurplaat en kleuren maar!

Adventuredome

Een bezoek aan Adventuredome staat garant voor heel veel speelplezier. Voor kleine en hele grote avonturen en het weer is nooit een spelbreker.
Beau en Bloem Kids Club
Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Beau en Bloem en wij gaan jouw vakantie nog leuker maken dan je vooraf had gedacht! Hopelijk tot snel! Doei!!!

Horeca

Wie vakantie viert op EuroParcs Resort Poort van Zeeland hoeft eigenlijk het terrein niet af. Alles wat vakantie leuk maakt, is op het resort aanwezig.