Dankzij het onvermoeibare animatieteam vervelen kinderen zich geen moment. En u ook niet!

Hoe kindvriendelijk kan een resort zijn!

Ga mee op avontuur met het enthousiaste animatieteam van EuroParcs Resort Poort van Zeeland in de schoolvakanties. Beau en Bloem zijn altijd op zoek naar leuke activiteiten om samen met kinderen te doen. In de schoolvakanties verzorgen wij ook animatie acitiviteiten. 

TIP:

Combineer lasergame of escape room met eten. Pannenkoek naar keuze + haunted lasergame 9,50 of een driegangenmenu voor 22,50 per persoon. Deze aanbieding is exclusief drankjes. 

DRIEGANGENMENU:
  • Broodplank met diverse soorten smeersels
  • Keuze uit huisgemaakte spareribs, kip uit de oven of kip- of varkenssate
  • Verrassingsdessert

Een voorproefje van de escaperoom!

Let op, vanaf 10 jaar...

Op het park

Meer Op het park

Receptie

Heeft u vragen over uw verblijf, een praktisch probleem of wilt u informatie over een activiteit of dagje uit? Stap even bij binnen de receptie.

Fietsverhuur

Te huur op het resort: fietsen en kinderzitjes. Vraag naar de beschikbaarheid bij de receptie.

Horeca

Wie vakantie viert op EuroParcs Resort Poort van Zeeland hoeft eigenlijk het terrein niet af. Alles wat vakantie leuk maakt, is op het park aanwezig.

Huur een sloepje en geniet op het Haringvliet!

Geniet van het Haringvliet met een mooie boot of sloep van Happy Boats. Vaar zonder vaarbewijs door één van de mooiste gebieden van Nederland.

Mini markt

EuroParcs Resort Poort van Zeeland heeft een eigen mini supermarkt. U kunt hier terecht voor uw vers gebakken broodjes, stokbroden, croissants of wat lekkers voor bij de koffie.

Strand

Pal achter het resort vind u op loopafstand het strand. Hier kunt u heerlijk genieten van een zonnige stranddag of eens lekker uitwaaien en een wandeling maken. Het water is lang ondiep en daarmee is het strand zeer geschikt voor kinderen.

Vissen, varen, genieten: Snoekbaars Bootverhuur

Wat is er mooier dan ’s ochtends vroeg het water op met de boot, je hengel uitgooien en genieten van het uitzicht en de rust op het Haringvliet.

WiFi

Er is gratis WiFi overal in Family Entertainment Center Adventuredome.

QuGo huren

Wil jij ook wel eens heerlijk door de duinen trekken zonder al te veel moeite? Maak kennis met de Qugo!