In de omgeving: 21km

Concert at SEA is op 27, 28 en 29 juni 2019 op Brouwersdam in Zeeland! Boek vlakbij een verblijf op Resort Poort van Zeeland en geniet volop van het festival!

Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang.

Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Zo valt er met de vaste presentatoren Viggo Waas, Joep van Deutekom en Peter Heerschop van NUHR genoeg te lachen en gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

Party in style en boek een verblijf!
​Geen zin in een modderige camping en vieze natte slaapzakken? Wel zin in het leukste festival van het jaar in Zeeland? Boek dan nu een vakantiewoning op EuroParcs Resort Poort van Zeeland voor jou en je vriendengroep en party in style!

RSPZ - Concert at SEA
Boek nu