Eten & drinken

verzorgen wij voor de inwendige mens

Bij Adverturedome geen trek of dorst. Hier is alles te krijgen om de hongerige maag stil te krijgen. Van menu's in de brasserie tot heerlijke pannenkoeken, smakelijk eten! 

Friends 'n Bites

Our brasserie is kids proof!

Zin om eens lekker uit eten te gaan met de kids? Klinkt dat als een uitdaging?! Juist bij Friends `n bites het restaurant van Adventuredome kunnen zowel ouders als kinderen genieten van een heerlijke lunch, gezellige borrel of diner! Tussen de gangen door kunnen de kinderen gratis eindeloos gebruik maken van de in en outdoor kidsplay. Buiten is er een heerlijk terras waar je gedurende de hele dag lekker in het zonnetje kunt zitten met een prima uitzicht op de buitenspeeltuin.

Een goed glas wijn, frisrank, een heerlijk tapbiertje of een speciaal biertje voor de liefhebber.

Ontspannen en genieten in de bar van friends `n bites als u kinderen aan het spelen zijn.

brasserie
 

Cafetaria Taste & More

Taste & More is een uitgebreid concept van producten van de grote keten zoals u die kent, als van de traditionele cafetaria op de hoek met heerlijke burgers, wings, frites, diverse snacks, ijs en more!

Adventuredome
Adventuredome
Adventuredome
Adventuredome
Adventuredome
Adventuredome

Adventuredome

Een bezoek aan Adventuredome staat garant voor heel veel speelplezier. Voor kleine en hele grote avonturen en het weer is nooit een spelbreker.
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor
Indoor

Indoor

Is het weer niet zo goed? Binnen kun je je prima vermaken in de Advernturedome! Daar is van alles te doen en gegarandeerd een hoop plezier en vertier!
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor

Outdoor

Buiten beleef je bij het Adventuredome! En heb je de super size swing schommels al geprobeerd? Check het bij EuroParcs Resort Poort van Zeeland!
 

↑ Terug naar boven