Brasserie Adventuredome

Onze brasserie is kidsproof!

Zin om eens lekker uit eten te gaan met de kids? Klinkt dat als een uitdaging?! Juist bij de brasserie van Adventuredome kunnen zowel ouders als kinderen genieten van een heerlijke lunch, gezellige borrel of diner! Tussen de gangen door kunnen de kinderen eindeloos spelen in de in- en outdoor kidsplay. Buiten is er een heerlijk terras waar je gedurende de hele dag lekker in het zonnetje kunt zitten en prima uitzicht hebt op de buitenspeeltuin.

Pssst… ook leuk voor een familiefeestje of groepsuitje!

  • Ruime zaal geschikt voor groepen van 8 tot en met 200 personen.
  • Uitdagende activiteiten van lasergame, glow in the dark minigolf, escape room sen outdoor activiteiten.
brasserie
 

Pannenkoeken

In een schip!

Het is weer eens iets anders: pannenkoeken eten in een restaurant dat veel weg heeft van een schip. Leuk en lekker voor kinderen én volwassenen.

Spek, appel, kaas, rum en rozijnen: er staan allerlei smaken op de kaart.

En kinderen mogen zelf hun pannenkoek versieren. 

pannenkoeken
 

Foodsie Food

Smakelijk én gezond

Wat dacht je van een ambachtelijk bereide hamburger, groenteburger en een gezonde salade?

Die vind je in de Foodcorner. Want gezond is ook lekker. Of misschien zelfs nog wel lekkerder?

Uiteraard: een kroket en frikandel ontbreken ook niet in de Bio-Foodcorner.

En je eten wordt zoveel mogelijk bereid met biologische producten en producten uit de streek. Proef ook de volle aardappelsmaak en krokante bite van Aviko Oerfriet. 

foodsiefood
 

Bar

Even chillen

Een goed glas wijn. Frisdrank. Een heerlijk tapbiertje of een speciaal biertje voor de liefhebber. Ontspan en geniet in de bar van Adventuredome. Je hoeft even helemaal niets.

Lekker dineren? Schuif dan aan in het aangrenzende Brasserie The Grand Wood. Ook een aanrader: eet een pannenkoek in het Pannenkoeken schip of een tussendoortje in de FoodsieFood.

bar
 

Minimarkt

Voor uw dagelijkse boodschappen

Adventuredome heeft een eigen mini supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Wij bakken dagelijks verse broodjes, stokbroden en croissants. U vindt er allerlei soorten drank en de krant maar bijvoorbeeld ook speelgoed en leuke T-shirts. 

minimarkt

Eten & drinken

verzorgen wij voor de inwendige mens

Bij Adverturedome geen trek of dorst. Hier is alles te krijgen om de hongerige maag stil te krijgen. Van menu's in de brasserie tot heerlijke pannenkoeken, smakelijk eten! 

Adventuredome

Een bezoek aan Adventuredome staat garant voor heel veel speelplezier. Van een uitgebreide In- & outdoor kidsplay met avontuurlijke klimtoestellen tot lasergame en glow-in-the-dark minigolf en een escape room! Maak je geen zorgen over papa en mama want die genieten van een lekkere kop koffie of smakelijke lunch in de brasserie. Het weer is nooit een spelbreker. 

Indoor

Is het weer niet zo goed? Binnen kun je je prima vermaken in de Advernturedome!

Outdoor

Buiten beleef je bij het Adventuredome! En heb je de super size swing schommels al geprobeerd?