EuroParcs Resort Poort van Amsterdam kenmerkt zich door de unieke ligging. Dit is Noord-Holland op zijn puurst, met het kabbelende water van het Markermeer op luttele meters afstand.

Watervogels die voorbij paraderen, terwijl u van een hapje en een drankje geniet in het sfeervolle café-restaurant. U kunt het eiland Marken zien liggen, want op nog geen vijf minuten varen ligt, maar ook Amsterdam kunt u zien liggen. Ons vakantiepark nabij Amsterdam is een bijna verborgen schat aan oer-Hollandse puurheid, maar de stedelijke voorzieningen liggen slechts op een kwartier rijafstand!

Zoek & Boek
 

Werkzaamheden
Om de kwaliteit van het resort te verbeteren vinden er op het resort en op de camping werkzaamheden plaats. Vanaf 12 oktober 2018 is de jachthaven volledig gesloten in verband met werkzaamheden. Uiteraard zullen wij ons best doen om deze werkzaamheden te laten plaatsvinden op een manier waar u zo min mogelijk hinder ondervindt.

Mocht u vragen hebben over deze werkzaamheden, neemt u dan gerust contact op met ons Klanten Contact Centum via 088 070 80 90

Kinderanimatie
Op Resort Poort van Amsterdam is géén kinderanimatie in de schoolvakanties. 

Blijf op de hoogte
Wilt op u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Resort Poort van Amsterdam dan op Facebook

 
 
Bekijk de video van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam
 

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam omgeving themawandelingen Monnickendam

 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Bekijk hier alle vakantiewoningen en de verschillende accommodaties die EuroParcs Resort Poort van Amsterdam te bieden heeft, zoals de ruime Westertoren!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Laat u verrassen door de veelzijdige omgeving van Resort Poort van Amsterdam. De centrale ligging zorgt ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen!

Restaurant Poort van Amsterdam

Restaurant Poort van Amsterdam, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats bij uitstek.
 

↑ Terug naar boven