Amsterdam Canal Tours

Misschien heeft u er al eens wat over gehoord of gezien, maar in Amsterdam kunt u gezellig met het gezin of familie een ‘’canal tour’’ doen, door de grachten van Amsterdam. U kunt ervoor kiezen om onderweg ergens eruit te stappen en de stad lopend verder te verkennen of de hele tour afmaken in ongeveer 1,10 minuten.

ARTIS

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Ontdek de allerkleinste organismen in ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. Reis door de ruimte in het ARTIS-Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Proef de sfeer in café-restaurant de Plantage. Of zet een stoel bij de fontein op het Artisplein. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Het verhaal van ARTIS is een verhaal over onszelf. Kom naar ARTIS, in hartje Amsterdam. Foto ARTIS, Ronald van Weeren

Bowling De Zedde Volendam

Bowling- en Partycentrum de Zedde is voor alle leeftijden een vertrouwd adres om gezellig met de familie te bowlen, een hapje te eten of een feestje te vieren.


LoL Aalsmeer

Gezellig een dagje uit met het gezin in deze ‘’cave’’, een sfeervolle grot wat u toegang biedt tot 3 leuke activiteiten onder 1 dak: Speelparadijs, Trampolinepark (JumpXL) en Glowgolf. 


Madame Tussauds

In de beroemde wassenbeelden attractie in Amsterdam ontmoet je de sterren, de royals en nog veel meer celebrities. Ben je klaar voor de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam? Stap in hartje centrum de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds in. Beleef verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met uw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.

Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik

Maak de spannendste tijdreis met de stoomtram van Hoorn naar Medemblik. Daar vandaan kunt u met de boot door naar Enkhuizen, waar u tevens ook een bezoek kunt brengen aan het Zuiderzee Museum.


Natuurgebied Het Twiske

In dit recreatiegebied net boven Amsterdam kunt u heerlijk even een frisse neus halen en wandelen door de pittoreske dorpen, over de dijken door het polderlandschap. Dit ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf ons resort.


Theetuin Overleek

Deze theetuin ligt midden in het platteland. Hier kunt u genieten van onder andere een heerlijke high tea. Nadat u wat gedronken en of gegeten heeft, kunt u in een fluisterboot stappen, hiermee kunt u varen door alle smalle slootjes en kleine meren door het historische dorp Broek in Waterland. Geopend vanaf maart

Zaanse Schans

Ga eens langs naar de ‘’Zaanse Schans’’. Dit is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Maak een fiets- of vaartocht, snuffel rond in de winkeltjes of kom smullen in het pannenkoekenrestaurant. Een dagje uit op de Zaanse Schans in Noord-Holland is leuk én leerzaam.

 

Omgeving

Laat u verrassen door de veelzijdige omgeving van Resort Poort van Amsterdam. De centrale ligging zorgt ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen!