Resort Poort van Amsterdam

Adres

Zeedijk 2
1154 PP Uitdam

 
Navigeren

Contactinformatie

T 088 070 80 90
​E info.resortpoortvanamsterdam@europarcs.nl 

Neem contact op met Resort Poort van Amsterdam

 
 

In- en uitchecken

Op alle resorts van EuroParcs gelden standaard aankomst- en vertrektijden.

Voor vakantiehuizen en groepsaccommodaties geldt dat u op aankomstdag vanaf 15.00 uur in uw accommodatie mag. U kunt inchecken tot de receptie sluit.
Bent u later? Neemt u even contact met ons op. 

Op vertrekdag dient u uw accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Vuurwerk

Met Oud en Nieuw mag er op Resort Poort van Amsterdam alleen vuurwerk worden opgestoken op de daarvoor aangewezen plaatsen. 

Huisdieren

Op Resort Poort van Amsterdam zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan in de meeste vakantiewoningen. Er zijn ook huisdiervrije woningen. U kunt uw keuze opgeven tijdens het boeken. 

Koffie in de woningen

In de woningen staan koffiezet apparaten waarin u koffiebonen kunt gebruiken. Er kan geen snelfiltermaling koffie of koffiepads in. U kunt koffiebonen kopen in de versmarkt op het resort. 

Veelgestelde vragen
 
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

De openingstijden van de faciliteiten op het Resort Poort van Amsterdam, namelijk: de receptie, het restaurant en brasserie, de versmarkt, zwembad en snackbar.
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Om uw verblijf zo onbezorgd mogelijk te maken, is Resort Poort van Amsterdam voorzien van alle faciliteiten. Praktisch of recreatief, alles is aanwezig.
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Bekijk hier alle vakantiewoningen en de verschillende accommodaties die EuroParcs Resort Poort van Amsterdam te bieden heeft, zoals de ruime Westertoren!
 

↑ Terug naar boven