Bekijk alle accommodaties op Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam kenmerkt zich door de unieke ligging. Dit is Noord-Holland op zijn puurst, met het kabbelende water van het Markermeer op luttele meters afstand. Watervogels die voorbij paraderen, terwijl u van een hapje en een drankje geniet in het sfeervolle café-restaurant. U kunt het eiland Marken zien liggen, want op nog geen vijf minuten varen ligt, maar ook Amsterdam kunt u zien liggen. Resort Poort van Amsterdam is een bijna verborgen schat aan oer-Hollandse puurheid, maar de stedelijke voorzieningen liggen slechts op een kwartier rijafstand! 

Hieronder vindt u een greep uit onze woningen. Weet u al wanneer, hoe lang en met hoeveel personen u wilt verblijven op Resort Poort van Amsterdam? Maak dan gebruik van onze Zoek & Boek module, waarin u dit kunt aangeven en direct uw boeking kunt maken! 

Zoek & Boek
 

Woning uitgelicht

Maak kennis met onze ruime Westertoren! Dit woningtype is een stenen vakantiewoning, voorzien van een verdieping en beschikbaar voor 12 personen.

Westertoren

Munt geschakeld 12

Geschakelde bungalow met 6 slaapkamers en 2 badkamers

Zuiderzee 12

Ruim appartement met sauna en balkon
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Om uw verblijf zo onbezorgd mogelijk te maken, is Resort Poort van Amsterdam voorzien van alle faciliteiten. Praktisch of recreatief, alles is aanwezig.

Gulden Daalder 8

Vrijstaande bungalow met 4 slaapkamers en 3 badkamers

Florijn 6

Vrijstaande bungalow met open keuken en 2 badkamers
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Laat u verrassen door de veelzijdige omgeving van Resort Poort van Amsterdam. De centrale ligging zorgt ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen!

Speeltoren 8

Bungalow met 4 slaapkamers met boxspringbedden

Zuiderzee 10

Appartement met 2 verdiepingen, een sauna en vloerverwarming
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Bekijk het resort en ontdek de faciliteiten en de haven met de parkplattegrond van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Alles handig in een overzicht.