Resort Poort van Amsterdam

Accommodaties

Bekijk hier alle vakantiewoningen!

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam kenmerkt zich door de unieke ligging. Dit is Noord-Holland op zijn puurst, met het kabbelende water van het IJsselmeer op luttele meters afstand. Watervogels die voorbij paraderen, terwijl u van een hapje en een drankje geniet in het sfeervolle café-restaurant. U kunt het eiland Marken zien liggen, want op nog geen vijf minuten varen ligt, maar ook Amsterdam kunt u zien liggen. Resort Poort van Amsterdam is een bijna verborgen schat aan oer-Hollandse puurheid, maar de stedelijke voorzieningen liggen slechts op een kwartier rijafstand! 

Kerstdiner op Resort Poort van Amsterdam

Tijdens de kerstdagen heten wij u van harte welkom in ons restaurant. Bekijk snel het programma op de website.

Activiteiten en evenementenkalender

Op Resort Poort van Amsterdam wordt van alles georganiseerd. U bent van harte welkom. Kijk op de kalender voor een overzicht van de planning!

Faciliteiten

Om uw verblijf zo onbezorgd mogelijk te maken, is Resort Poort van Amsterdam voorzien van alle faciliteiten. Praktisch of recreatief, alles is aanwezig.

Winter Wonderland

Kom genieten van het Winter Wonderland op Resort Poort van Amsterdam. Er is een verlicht kerstdorp, een kunstschaatsbaan, een draaimolen, kinderanimatie en meer!

Restaurant Friends 'n Bites

Friends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats bij uitstek. En met maar een doel: puur en intens samen genieten van de hoogstaande kookkunsten die hier zullen aangeboden worden. En dit in een perfect entourage en een eigentijdse sfeer!

Watersportcentrum Poort van Amsterdam

Resort Poort van Amsterdam biedt een unieke locatie voor watersport en recreatie op het water. Van kayak tot catamaran, u kunt bij ons terecht!

Aanmelden nieuwsbrief

 
Bekijk alle arrangementen
 

Blijf op de hoogte!

Wilt op u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Resort Poort van Amsterdam dan op Facebook! 

horeca