Accommodaties

Boek een vakantiewoning op Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam kenmerkt zich door de unieke ligging. Dit is Noord-Holland op zijn puurst, met het kabbelende water van het Markermeer op luttele meters afstand. Watervogels die voorbij paraderen, terwijl u van een hapje en een drankje geniet in het sfeervolle café-restaurant. U kunt het eiland Marken zien liggen, want op nog geen vijf minuten varen ligt, maar ook Amsterdam kunt u zien liggen. Resort Poort van Amsterdam is een bijna verborgen schat aan oer-Hollandse puurheid, maar de stedelijke voorzieningen liggen slechts op een kwartier rijafstand! 

Activiteiten en evenementenkalender

Op Resort Poort van Amsterdam wordt van alles georganiseerd. U bent van harte welkom. Kijk op de kalender voor een overzicht van de planning!

Faciliteiten

Om uw verblijf zo onbezorgd mogelijk te maken, is Resort Poort van Amsterdam voorzien van alle faciliteiten. Praktisch of recreatief, alles is aanwezig.

Restaurant Poort van Amsterdam

Restaurant Poort van Amsterdam, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats bij uitstek. En met maar een doel: puur en intens samen genieten van de hoogstaande kookkunsten die hier zullen aangeboden worden. En dit in een perfect entourage en een eigentijdse sfeer!

Watersportcentrum Poort van Amsterdam

Resort Poort van Amsterdam biedt een unieke locatie voor watersport en recreatie op het water. Van kayak tot catamaran, u kunt bij ons terecht!

Blijf op de hoogte!

Wilt op u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Resort Poort van Amsterdam dan op Facebook! 

 
horeca