8 Resultaten

Blotevoetenpad Gouwe Voeten

Het blotevoetenpad is een wandelpad met vele uitdagingen. Je loopt op blote voeten over natuurlijke materialen.Door op blote voeten te lopen krijg je meer innerlijke rust. Je blote voeten krijgen een natuurlijke voetenmassage. Natuur beleven van buiten maar ook van binnen. Een blotevoetenpad om te ruiken, te horen, te voelen en te zien. Langs het blotevoetenpad is veel informatie over de agrarische sector.

Klimpark Streekbos

Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kan je bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel je lol op. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! In ons ecologische klimpark klim je veilig tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan. Een natuurbeleving op en top.

Natuurgebied Streekbos Bovenkarspel

In de kop van Noord Holland, tussen Hoorn en Enkhuizen ligt het prachtige natuurgebeid Streekbos Bovenkarspel. U bent van harte welkom in ons gezellige restaurant, gelegen in het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. Restaurant IJgenweis eten & drinken, is een culinaire belevenis voor de lunch, kleine tussendoortjes, diner of voor de borrel.

Volkssterrenwacht Orion

Vereniging Orion is gevestigd in een prachtig natuurgebied "Streekbos" Het Streekbos Paviljoen ligt aan een meer met een groot strand. Het zeker de moeite waard om hier eens een wandeling te maken.

Escaperoom Best Escape Purmerend

Ga de uitdaging aan en vind met je team al improviserend de weg door de escaperooms, gaan jullie het redden binnen 60 minuten? Kies voor De Bank Kraak, of Romanov's Bunker. (Keuze uit Nederlands of Engelstalig) Kijk voor meer informatie op de website:
Escaperoom Best Escape Purmerend
Escaperoom Best Escape Purmerend

Zuiderzee museum Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen brengt de verhalen tot leven van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdijk in 1932 de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Het Zuiderzeemuseum richt zich op de geschiedenis, actualiteit en toekomst van het gebied. De thema’s water, ambacht en gemeenschappen staan centraal. In het buitenmuseum met historische gebouwen en het binnenmuseum met thematische tentoonstellingen wordt dit verhaal zichtbaar gemaakt.

Harddraverij Enkhuizen

Een authentiek evenement in de omgeving van EuroParcs Resort Markermeer is Harddraverij in Enkhuizen en vindt dit jaar plaats op 20 september 2018.

Kermis Hoorn

Vlakbij EuroParcs Resort Markermeer staat de binnenstad van Hoorn in 2018 weer tien dagen in het teken van de kermis en dat met de meest mooie attracties!