5 Resultaten

Blotevoetenpad Gouwe Voeten

Het blotevoetenpad is een wandelpad met vele uitdagingen. Je loopt op blote voeten over natuurlijke materialen.Door op blote voeten te lopen krijg je meer innerlijke rust. Je blote voeten krijgen een natuurlijke voetenmassage. Natuur beleven van buiten maar ook van binnen. Een blotevoetenpad om te ruiken, te horen, te voelen en te zien. Langs het blotevoetenpad is veel informatie over de agrarische sector.

Klimpark Streekbos

Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kan je bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel je lol op. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! In ons ecologische klimpark klim je veilig tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan. Een natuurbeleving op en top.

Natuurgebied Streekbos Bovenkarspel

In de kop van Noord Holland, tussen Hoorn en Enkhuizen ligt het prachtige natuurgebeid Streekbos Bovenkarspel. U bent van harte welkom in ons gezellige restaurant, gelegen in het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. Restaurant IJgenweis eten & drinken, is een culinaire belevenis voor de lunch, kleine tussendoortjes, diner of voor de borrel.

Volkssterrenwacht Orion

Vereniging Orion is gevestigd in een prachtig natuurgebied "Streekbos" Het Streekbos Paviljoen ligt aan een meer met een groot strand. Het zeker de moeite waard om hier eens een wandeling te maken.

Escaperoom Best Escape Purmerend

Ga de uitdaging aan en vind met je team al improviserend de weg door de escaperooms, gaan jullie het redden binnen 60 minuten? Kies voor De Bank Kraak, of Romanov's Bunker. (Keuze uit Nederlands of Engelstalig) Kijk voor meer informatie op de website: