Rrrollend Foodtruckfestival Hoorn

25 mei is het zover…Dan rrrolt het meest knusse foodtruckfestival van Nederland het mooie Hoorn binnen. We staan op de Noorderveemarkt met bijna 20 foodtruckers en onze specialbier -en cocktailbar. Natuurlijk nemen we heerlijke relaxte muziek mee. Jazzbandjes of bijvoorbeeld de lounge DJ om de voetjes van de vloer te krijgen. Ook voor de kinderen is er heel veel te doen.

Jazz Festival Enkhuizen

Binnen Europa heeft het Jazz Festival Enkhuizen een leidende positie in het programmeren van jonge artiesten. In 2018 vind de 45ste editie van het festival plaats om 1, 2 & 3 juni!

Dijkpop Festival

Dijkpop vindt plaats op 7 juli 2018 op het festivalterrein aan de Kleingouw in Andijk. Het festival heeft meerdere tenten/podia waar (inter)nationale acts optreden. Het Dijkpop Festival wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de bereidwillige medewerking van de gemeente Medemblik en de inwoners van Andijk. De organisatie bedankt alle medewerkers, vrijwilligers en leveranciers voor hun inzet. Het festival zal in 2018 voor de 35e keer plaatsvinden, waarmee Dijkpop het langst nog bestaande festival is van West-Friesland en waarschijnlijk zelfs Noord-Holland.

Venhuizen Open Air

Gezellig muziek festival voor de hele familie in Venhuizen. Leuk voor alle leeftijden!

Kermis Hoorn

Welkom op Kermis Hoorn. De binnenstad van Hoorn staat in 2018 weer tien dagen in het teken van de kermis. Van zaterdag 11 augustus tot en met maandag 20 augustus 2018 staan er de meest mooie attracties in de binnenstad.

Harddraverij Enkhuizen