Resort Markermeer staat voor echte Hollandse historie. Op deze locatie in Noord-Holland kwamen vroeger dagelijks de fluitserschepen voorbij. Zij waren op weg naar de diverse handelssteden of natuurlijk het VOC punt op Texel. 

Dat ziet u nu niet meer, maar het uitzicht is nog altijd fenomenaal! Kom het ervaren op Resort Markermeer en laat u verrassen door de schoonheid van dit prachtige stukje Nederland. Met een chalet direct aan het water ligt de weg open naar de vakantie vol waterplezier voor jong en oud! 

 

Faciliteiten

Resort Markermeer biedt de juiste faciliteiten voor een fijne vakantie!

Omgeving

De omgeving van Resort Markermeer laat geen ruimte voor verveling! Jong en oud kunnen genieten van deze oer-Hollandse omgeving! Waar gaat u naar toe?

Werkzaamheden

Resort Markermeer is splinternieuw. U kunt dus verblijven in de nieuwste chalets en zo optimaal genieten van het Markermeer. 

Op dit moment worden er ook nog woningen geplaatst. Dit betekent dat u hier soms hinder van kunt ondervinden. Wij doen ons best om de overlast tot een minimum te beperken. Mocht u vragen hebben over de omvang van de werkaamheden, neemt u dan contact met ons op via 088-0708090. Onze medewerkers staan u graag te woord.