Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. 
 
De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het resort bevindt zich een Zwemparadijs & Wellness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. Kortom… een landgoed voor jong en oud! 
 
Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Resort Limburg én Limburg u te bieden hebben!
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Resort Limburg heeft meerdere vakantiewoningen te huur, van eenvoudig tot luxe met alle comfort. Maar er is één huis wat extra bijzonder is: het KanjerKasteel.
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Op het park heb je een vermakelijke vakantie in het vooruitzicht. Het park biedt plezier voor het hele gezin. De diversiteit aan faciliteiten is groot.
Omgeving
Omgeving

Omgeving

In de omgeving van EuroParcs Resort Limburg kan je de natuur in, je kunt cultuur ontdekken, het avontuur aan gaan, maar ook ontspanning op zoeken.
 

↑ Terug naar boven