Behalve op het park, kan er ook in de omgeving van Resort Limburg worden gesport.

5 Resultaten

I-VY Climbing

I-VY climbing staat voor een gastvrij en multifunctioneel klimcentrum waarin alle disciplines binnen het sportklimmen aanwezig zijn. Van jong tot oud en van beginner tot (professionele) wedstrijdsporter. Iedereen vindt zijn eigen uitdaging binnen ons klimcentrum.
I-VY Climbing
I-VY Climbing

SnowWorld

SnowWorld in Landgraaf is het grootste indoor skiresort van de wereld. Geheel gebouwd in Oostenrijkse stijl. SnowWorld biedt u de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen is Welkom!
SnowWorld
SnowWorld

Sportcentrum Susteren

De tennishal in Susteren heeft indoor tennisbanen, outdoor tennisbanen en squachbanen. Ook worden er groepslessen verzorgt.
Sportcentrum Susteren
Sportcentrum Susteren

Mosaqua

Voor de echte waterratten is Mosaqua in Gulpen dé uitkomst. Met ondermeer familieglijbanen, junglebad, glijbanen, golfslagbad, piraten speelschip, wildwaterbaan, stroomversnelling, junglebar en 5 buitenbaden. Voor ieder wat wils bij Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen.
Mosaqua
Mosaqua

Laco Glanerbrook

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen heeft een gevarieerd aanbod van zwem, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft een zwembad, fitness, fysiotherapie, zonnebank, buitenbad, sporthallen, overdekte ijshal, skeeler- en wielerbaan, meter schaatsbaan.
Laco Glanerbrook
Laco Glanerbrook