Op het resort

Resort Limburg beschikt over een prachtig en gastvrij Wellness Center gelegen bij het Zwemparadijs. In ons sfeervol ingericht Sauna Complex kunt u in een gezellige ambiance genieten van 2 verschillende sauna's en een Turks Stoombad.

Na het genot van een van deze sauna's kunt u heerlijk ontspannen in de Zoutgrot, het Odorium en/of rustruimte. Het Wellness Center beschikt over 1 solarium met snelbruiners.

Prijzen dag arrangement Wellness
Het Wellness Center is toegankelijk voor parkgasten en mensen die niet op het resort verblijven.

Let op: zowel gasten als bezoekers betalen entree tot de wellness. 

De entree bedraagt: 

Gehele dag € 12,50 per persoon 
Vanaf 16.00 uur € 9,50 per persoon 

 

 

In de prijs is inbegrepen het gebruik van de 2 verschillende sauna's, Turks-stoombad, Zoutgrot, Odorium, douches en rustruimtes, maar ook het zwembad! Niet inbegrepen is het gebruik van de zonnebank.

Prijzen Zonnebank 

Zonnebank       € 6,00 per 10 min.
  € 10,00 per 20 min.

 

 

Prijzen Stempelkaart wellness incl. zwemmen

Stempelkaart Wellness 5 keer incl. zwemmen € 40,00 per persoon
Stempelkaart Wellness 10 keer incl. zwemmen € 80,00 per persoon 
Stempelkaart Wellness 25 keer incl. zwemmen € 200,00 per persoon 

 

 

 

Meer informatie of maken van een afspraak
Voor meer informatie over onze faciliteiten en behandelingen, het reserveren van zonnebank, toegang tot het zwembad, de Wellness en het sauna complex. Of het boeken van een behandeling kunt u terecht bij de receptie van het Wellness Center (ingang zwembad).

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Indien u gebruik wilt maken van het Wellness Center dient u deze van tevoren te reserveren. Het Zwembad en Wellness Center kunt u telefonisch bereiken op nummer +31 (0)88 0708038.

Graag ontvangen wij u in een gezellige en gastvrije ambiance.

EuroParcs Resort Limburg Welness Centre
EuroParcs Resort Limburg Welness Centre
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

Een overzicht met openingstijden van de verschillende faciliteiten op EuroParcs Resort Limburg, zoals: de receptie, horeca en het zwembad. Bekijk het hier.

Waterplezier en Wellness

Het beste van beide combineren, daarvoor staat het binnenzwembad en wellnesscenter op EuroParcs Resort Limburg. Heerlijk zwemmen of ontspannen in de Welness!
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Op het park heb je een vermakelijke vakantie in het vooruitzicht. Het park biedt plezier voor het hele gezin. De diversiteit aan faciliteiten is groot.