Op het resort

Zwembad en Wellness Center

Ontspanning voor lichaam en geest

In het zwembad en Wellness Center op Resort Limburg is het puur genieten. De kids vermaken zich in het peuterbad of het zwembad met diepte 140 cm., terwijl u ontspant in het Wellness Center.

Het Wellness Center beschikt over een prachtig saunagedeelte, met onder meer een relaxruimte, twee verschillende sauna's, Turks-stoombad, Zoutgrot, Odorium en infrarood-cabine. Wie geen genoeg kan krijgen van al deze verwennerij, kan een afspraak maken in de de massage- en beautysalon.

Het zwembad en Wellness Center zijn ook toegankelijk voor mensen die niet op het resort verblijven. Als parkgast heeft u gratis toegang tot het zwembad. Bij aankomst krijgt u uw toegangsbewijs/bandje.

Let op: indien de buitenglijbanen geopend zijn is het binnenzwembad en de wellness gesloten.

Meer informatie of het maken van een afspraak
Voor meer informatie over onze faciliteiten en behandelingen, het reserveren van zonnebanken, toegang tot het zwembad, de Wellness en het sauna complex. Of het boeken van een behandeling kunt u terecht bij de receptie van het Wellness Center (ingang zwembad).

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Het zwembad en Wellness Center kunt u telefonisch bereiken op nummer +31 (0)88 0708038.

EuroParcs Resort Limburg buitenzwembad glijbaan
EuroParcs Resort Limburg buitenzwembad
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

Een overzicht met openingstijden van de verschillende faciliteiten op EuroParcs Resort Limburg, zoals: de receptie, horeca en het zwembad. Bekijk het hier.

Wellness Center

EuroParcs Resort Limburg beschikt Wellness Center gelegen bij het Zwemparadijs. U kunt genieten van 2 verschillende sauna's en een Turks Stoombad.
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Op het park heb je een vermakelijke vakantie in het vooruitzicht. Het park biedt plezier voor het hele gezin. De diversiteit aan faciliteiten is groot.