Zwembad en Wellness Center

Ontspanning voor lichaam en geest

In het Zwembad en Wellness Center op Resort Limburg is het puur genieten. De kids vermaken zich in het peuterbad of het zwembad met diepte 140 cm., terwijl u ontspant in het Wellness center. Het Wellness center beschikt over een prachtig saunagedeelte, met o.a. relaxruimte, Feng Shui-sauna, Turks-stoombad, Zoutgrot, Odorium en infrarood-cabine. Wie geen genoeg kan krijgen van al deze verwennerij, kan een afspraak maken in de de massage- en beautysalon. Het Zwembad en Wellness Center zijn ook toegankelijk voor mensen die niet op het park verblijven. Als parkgast hebt u gratis toegang tot het Zwembad. Bij aankomst krijgt u uw toegangsbewijs/bandje.

Indien de buitenglijbanen geopend zijn is het binnenzwembad en de wellness gesloten.

De openingstijden van het Zwembad zijn:

Maandag  10.00 - 18.00 uur
Dinsdag 11.00 - 20.00 uur
Woensdag
 
09.30 - 11.00 uur 65+ zwemmen
11.00 - 20.00 uur
Donderdag 11.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag  11.00 - 20.00 uur
Zondag  11.00 - 18.00 uur

 

 

 

 

 

Meer informatie of maken van een afspraak

Voor meer informatie over onze faciliteiten en behandelingen, het reserveren van zonnebanken, toegang tot het zwembad, de Wellness en het sauna complex, of het boeken van een behandeling kunt u terecht bij de receptie van het Wellness Center (ingang zwembad). Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Het Zwembad en Wellness Center kunt u telefonisch bereiken op nummer
+31 (0)88 0708038

Op het park

Meer Praktische zaken en Recreatie op het park

Receptie

De receptie is direct gelegen bij de ingang van het park. U kunt hier terecht voor reserveringen en al uw vragen. Op de receptie liggen tientallen folders die u alles vertellen over faciliteiten in en rondom het park.
Receptie
Receptie

Beau & Bloem Fun Club

Knutselen, spel & plezier, meeleeftheater... ons animatieteam van de “Beau & Bloem Fun Club” is er helemaal klaar voor, uw kinderen ook?
Beau & Bloem Fun Club
Beau & Bloem Fun Club

Fiets/rolstoel/skelterverhuur

Resort Limburg is een ideale startpositie voor een verfrissende wandeling of heerlijke fietstocht. Fietsen kunt u huren bij de receptie.
Fiets/rolstoel/skelterverhuur
Fiets/rolstoel/skelterverhuur

Hommelheidetuin

De Hommelheidetuin zit vol speel-, spel- en sportmogelijkheden voor jong en oud! De kids springen op het grote springkussen, beklimmen uitdagende speeltoestellen of spelen een spannend potje midgetgolf. Ook de kinderboerderij met geiten, schapen, kippen en twee pony's biedt veel bekijks. Het levensgrote schaak- en dambord vergt heel wat denkwerk, maar is gegarandeerd speelplezier. De multifunctionele sportbaan biedt mogelijkheid voor tennis, basketbal, volleybal en nog vele andere sporten. Via kronkelpaadjes loopt een weg naar het restaurant.
Hommelheidetuin
Hommelheidetuin

Recreatieplas & strandbad

Spetterend plezier voor jong en oud, op het strandbad en in de recreatieplas. Glij van de waterglijbanen, bouw zandkastelen of lig heerlijk, relaxend onder de zon, op de ligweide of op het zandstrand. De allerkleinsten vermaken zich urenlang in het fantasierijke kinderbadje!
Recreatieplas & strandbad
Recreatieplas & strandbad

Versmarkt

Voor al uw dagelijkse boodschappen hoeft u het park niet te verlaten. De versmarkt ligt centraal op het resort. Het ruime assortiment wordt verkocht tegen een zeer schappelijke prijs.
Versmarkt
Versmarkt

Wellness Center

Resort Limburg beschikt over een prachtig en gastvrij Wellness Center gelegen bij het Zwemparadijs. In ons sfeervol ingericht Sauna Complex kunt u in een gezellige ambiance genieten van een Feng Shui Sauna, een Infrarood Sauna en Turks Stoombad.
Wellness Center
Wellness Center

Adventure Funclub

Adventure Fun Club vult aan daar waar de Beau & Bloem Fun Club ophoudt. En organiseert voor alle leeftijdsgroepen evenementen, sportactiviteiten en programma's.
Adventure Funclub
Adventure Funclub

Kom kijken naar Max Verstappen!

De Formule 1 volg je bij EuroParcs Resort Limburg. Tijdens het Formule 1 seizoen volgen wij Max Verstappen in ons sportcafé: alle races gevolgd.
Kom kijken naar Max Verstappen!
Kom kijken naar Max Verstappen!