Recreatieplas & strandbad

Ontspannen in de recreatieplas en op het strandbad

Spetterend plezier voor jong en oud, op het strandbad en in de recreatieplas. Glij van de waterglijbanen, bouw zandkastelen of lig heerlijk, relaxend onder de zon, op de ligweide of op het  zandstrand. De allerkleinsten vermaken zich urenlang in het fantasierijke kinderbadje!

Spectaculaire super waterglijbanen

Zwemmen in onze recreatieplas is toegestaan vanaf 1 mei tot 15 september. Het water is dan vrij toegankelijk voor onze gasten van Resort Limburg. 

Daggasten kunnen een dagkaart van € 4 kopen bij de receptie van het zwembad.

Vanaf 1 mei zullen de glijbanen geopend zijn bij een minimale temperatuur van 20 graden. Op woensdagmiddag van 13.00-18.00, zaterdag, zondag en de vakantieperiodes van 11.00-18.00. Betreden is op eigen risico.

Als de glijbanen geopend zijn, is het binnenbad gesloten.

Het waterspeelparadijs is geopend vanaf 1 juli bij een minimumtemperatuur van 20 graden.

Bij een te lage waterstand zijn de glijbanen gesloten. Dit voor uw eigen veiligheid!

Vissen

Ook voor vissers is de recreatievijver een geweldige locatie om een hengeltje uit te gooien. Vanaf het talud kunt u heerlijk rustig genieten van een dagje vissen. Vissen mag van zonsopgang tot zonsondergang.

Vissen is alleen toegestaan voor gasten van Resort Limburg. 

Op het park
Gratis

Meer Praktische zaken en Recreatie op het park

Receptie

De receptie is direct gelegen bij de ingang van het park. U kunt hier terecht voor reserveringen en al uw vragen. Op de receptie liggen tientallen folders die u alles vertellen over faciliteiten in en rondom het park.

Beau & Bloem Fun Club

Knutselen, spel & plezier, meeleeftheater... ons animatieteam van de “Beau & Bloem Fun Club” is er helemaal klaar voor, uw kinderen ook?

Fiets/rolstoel/skelterverhuur

Resort Limburg is een ideale startpositie voor een verfrissende wandeling of heerlijke fietstocht. Fietsen kunt u huren bij de receptie.

Hommelheidetuin

De Hommelheidetuin zit vol speel-, spel- en sportmogelijkheden voor jong en oud! De kids springen op het grote springkussen, beklimmen uitdagende speeltoestellen of spelen een spannend potje midgetgolf. Ook de kinderboerderij met geiten, schapen, kippen en twee pony's biedt veel bekijks. Het levensgrote schaak- en dambord vergt heel wat denkwerk, maar is gegarandeerd speelplezier. De multifunctionele sportbaan biedt mogelijkheid voor tennis, basketbal, volleybal en nog vele andere sporten. Via kronkelpaadjes loopt een weg naar het restaurant.

Versmarkt

Voor al uw dagelijkse boodschappen hoeft u het park niet te verlaten. De versmarkt ligt centraal op het resort. Het ruime assortiment wordt verkocht tegen een zeer schappelijke prijs.

Waterplezier en Wellness

Het beste van beide combineren, daarvoor staat het binnenzwembad en wellnesscenter op Resort Limburg. Heerlijk met de kinderen bezig zijn in het peuterbad of in het 1,40 meter diepe zwembad en daarna nog even voor je zelf kiezen in het Wellnesscenter…

Wellness Center

Resort Limburg beschikt over een prachtig en gastvrij Wellness Center gelegen bij het Zwemparadijs. In ons sfeervol ingericht Sauna Complex kunt u in een gezellige ambiance genieten van een Feng Shui Sauna, een Infrarood Sauna en Turks Stoombad.