Resort Limburg is een ideale startpositie voor een verfrissende wandeling of heerlijke fietstocht. Fietsen kunt u huren bij de receptie.

Ook zijn er de knooppuntenroute en verschillende wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.

Verhuurprijzen
Dames-/ Heren €9,50 per dag, €20,- per weekend €32,50 per midweek, €45,- per week.
Kinderfiets €6,50 per dag, €17,50 per weekend, €30,- per midweek, €40,- per week.
Rolstoel €8,50 per dag, €20,- per weekend, €32,50 per midweek, €45,- per week.

Skelter €1,75 per 1/2uur, €3,50 per 1uur, €10,- per 1/2 dag, €15,- per dag

Voor de fietsen betaalt u een borg, die u als u de fietsen onbeschadigd inlevert, terug ontvangt:
1 of 2 fietsen € 50,- 3, fietsen € 75,- 4 fietsen € 100,- 5 fietsen € 125,-

Op het park
Vanaf € 9,50 per dag

Meer Praktische zaken

Receptie

De receptie is direct gelegen bij de ingang van het park. U kunt hier terecht voor reserveringen en al uw vragen. Op de receptie liggen tientallen folders die u alles vertellen over faciliteiten in en rondom het park.

Recreatieplas & strandbad

Spetterend plezier voor jong en oud, op het strandbad en in de recreatieplas. Glij van de waterglijbanen, bouw zandkastelen of lig heerlijk, relaxend onder de zon, op de ligweide of op het zandstrand. De allerkleinsten vermaken zich urenlang in het fantasierijke kinderbadje!

Versmarkt

Voor al uw dagelijkse boodschappen hoeft u het park niet te verlaten. De versmarkt ligt centraal op het resort. Het ruime assortiment wordt verkocht tegen een zeer schappelijke prijs.

Waterplezier en Wellness

Het beste van beide combineren, daarvoor staat het binnenzwembad en wellnesscenter op Resort Limburg. Heerlijk met de kinderen bezig zijn in het peuterbad of in het 1,40 meter diepe zwembad en daarna nog even voor je zelf kiezen in het Wellnesscenter…

Wellness Center

Resort Limburg beschikt over een prachtig en gastvrij Wellness Center gelegen bij het Zwemparadijs. In ons sfeervol ingericht Sauna Complex kunt u in een gezellige ambiance genieten van een Feng Shui Sauna, een Infrarood Sauna en Turks Stoombad.