Op het resort

Knutselen, spelen en plezier, meeleeftheater ... ons animatieteam van de “Beau & Bloem Kids Club” is er helemaal klaar voor! Uw kinderen ook?

Beau en Bloem en onze andere artiesten zorgen op zeker voor een lach op het gezicht van uw kind! In 2014 heeft Resort Limburg de dynamiek verhoogt van het animatieteam door het oprichten van onze eigen “Beau & Bloem Kids Club”. En het leuke is dat je nu al kunt kleuren met Beau en Bloem, want zij hebben speciaal voor onze kleine (en grote) bezoekers kleurplaten gemaakt.

Nog meer wordt gewerkt aan een eigentijdse animatie @ EuroParcs voor de kinderen op onze resorts. De hoge betrokkenheid van ons animatieteam heeft maar een doel; alleen maar blije en gelukkige kinderen. Doe mee aan de diverse activiteiten tijdens de vakantieperiodes. Kortom, bekijk het activiteitenprogramma van EuroParcs Resort Limburg en laat u verrassen!

Let op, er is niet tijdens alle schoolvakanties kinderanimatie. Neemt u bij twijfel contact op met ons KlantenContactCentrum via 088 070 80 90 (lokaal tarief)

 

Activiteitenkalender

Komt u naar EuroParcs Resort Limburg? Kijk dan snel samen met uw kind wat er te doen is op het resort! Het recreatieprogramma ligt bij de receptie voor u klaar.
Kleuren met Beau & Bloem
Kleuren met Beau & Bloem

Kleuren met Beau & Bloem

Beau en Bloem hebben verschillende kleurplaten voor jou gemaakt. Welke kleurplaat vind jij het leukst? Download jouw favoriete kleurplaat en kleuren maar!
Beau en Bloem Kids Club
Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Beau en Bloem en wij gaan jouw vakantie nog leuker maken dan je vooraf had gedacht! Hopelijk tot snel! Doei!!!
Adventure Club
Adventure Club

Adventure Club

Adventure Club van Europarcs verzorgt de animatie en organiseert gedurende de dag diverse activiteiten voor onze gasten die van spanning en plezier houden.
Fun Club
Fun Club

Fun Club

De themaweekenden van de Fun Club bij EuroParcs en Resorts zijn er voor het hele gezin. We nemen je mee op te gekke avonturen en gezellig theater.