Aguapark Play and Fun (2 juni tot september 2017)

Ontdek het Augapark Play and Fun op Resort Limburg! Van 2 juni tot september ligt het waterpark bij ons in de recreatievijver! Kom je ook?

Aguapark Play and Fun is dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. 

Vanaf 6 jaar en ouder is iedereen welkom in Aguapark Play and Fun! Een zwemvest is verplicht voor iedereen! Onder 6 jaar mogen kinderen alleen met begeleiding in het waterpark. U kunt ook genieten van uw spelende kinderen, terwijl u vanaf het terras of op het strand uitzicht heeft op het prachtige EuroParcs Resort Limburg!!

aguapark
Op het park
€ 10,- voor een uur, € 25,- voor een dagkaart

Meer Recreatie op het park

Beau & Bloem Fun Club

Knutselen, spel & plezier, meeleeftheater... ons animatieteam van de “Beau & Bloem Fun Club” is er helemaal klaar voor, uw kinderen ook?

Hommelheidetuin

De Hommelheidetuin zit vol speel-, spel- en sportmogelijkheden voor jong en oud! De kids springen op het grote springkussen, beklimmen uitdagende speeltoestellen of spelen een spannend potje midgetgolf. Ook de kinderboerderij met geiten, schapen, kippen en twee pony's biedt veel bekijks. Het levensgrote schaak- en dambord vergt heel wat denkwerk, maar is gegarandeerd speelplezier. De multifunctionele sportbaan biedt mogelijkheid voor tennis, basketbal, volleybal en nog vele andere sporten. Via kronkelpaadjes loopt een weg naar het restaurant.

Recreatieplas & strandbad

Spetterend plezier voor jong en oud, op het strandbad en in de recreatieplas. Glij van de waterglijbanen, bouw zandkastelen of lig heerlijk, relaxend onder de zon, op de ligweide of op het zandstrand. De allerkleinsten vermaken zich urenlang in het fantasierijke kinderbadje!

Waterplezier en Wellness

Het beste van beide combineren, daarvoor staat het binnenzwembad en wellnesscenter op Resort Limburg. Heerlijk met de kinderen bezig zijn in het peuterbad of in het 1,40 meter diepe zwembad en daarna nog even voor je zelf kiezen in het Wellnesscenter…

Wellness Center

Resort Limburg beschikt over een prachtig en gastvrij Wellness Center gelegen bij het Zwemparadijs. In ons sfeervol ingericht Sauna Complex kunt u in een gezellige ambiance genieten van een Feng Shui Sauna, een Infrarood Sauna en Turks Stoombad.