Het KanjerKasteel

Het KanjerKasteel op EuroParcs Resort Limburg dankzij Europarcs Charity Foundation

Op Resort Limburg staan prachtige vakantiewoningen voor het ultieme vakantiegevoel. Maar er is één huis wat extra bijzonder is: het KanjerKasteel.

Het KanjerKasteel is een vakantiewoning van en voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door kanker. Hier verblijven met grote regelmaat gezinnen. De woning biedt plaats aan tien personen en is dankzij extra handgrepen, speelhoeken en andere kindvriendelijke maatregelen geschikt gemaakt voor de gezinnen die er logeren. Verder valt de tuin op: die is aangekleed met een schommel, een klim- en klautertoestel en een trampoline. 

Het KanjerKasteel wordt ter beschikking gesteld aan de stichting VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker) en stichting Gaandeweg, die kinderen en ouders steunen tijdens en na de ziekte met informatie en door het behartigen van hun belangen.

Veel gezinnen die in het KanjerKasteel verbleven, sturen ons een berichtje na afloop. Soms lang, soms kort, maar we willen er graag een met u delen.

Ervaringsverhaal

"We stonden perplex toen we het KanjerKasteel op EuroParcs Resort Limburg zagen waar we in mochten, totaal boven verwachting! Wij hebben de week lekker kunnen ontspannen rond het huis en in de sauna, de kinderen konden zich buitengewoon vermaken, zowel binnen als buiten op de speeltoestellen. Ook het park in het algemeen was goed opgezet en verzorgd.

Ondanks het verdriet wat we overal mee naar toe dragen, kijken we er met een bijzonder fijn gevoel op terug. Wat ontzettend fijn dat jullie dit wilden organiseren!!"

EuroParcs Charity Foundation

Het KanjerKasteel is mogelijk gemaakt door de EuroParcs Charity Foundation. Dit is een door EuroParcs opgerichte stichting die onafhankelijk van EuroParcs opereert. Wilt u meer weten over de EuroParcs Charity Foundation en het KanjerKasteel op Resort Limburg?

EuroParcs Charity Foundation
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Resort Limburg heeft meerdere vakantiewoningen te huur, van eenvoudig tot luxe met alle comfort. Maar er is één huis wat extra bijzonder is: het KanjerKasteel.