Op het resort
-

Dit weekend van sprookjes, prinsen en prinsessen. Zo maken we bijvoorbeeld een rit met een koets over het resort en kun je op de foto met Beau en Bloem!

Tijdens het Ridders en Prinsessen weekend verzamelen we elke dag bij de Boomhut van Beau en Bloem. We gaan allerlei leuke dingen doen! Kom je ook meedoen? 

Beau en Bloem zijn het hele weekend aanwezig en verzorgen kinderanimatie in het thema Ridders en Prinsessen. Zo hoeft niemand zich te vervelen! 

Voor het verkleden is het leuk als je je prinses-, prinsessen- of ridderpak meeneemt! Heb je geen pak? Je kunt ook kleding bij ons op het park kopen! 

Als je op het resort verblijft, mag je gratis deelnemen aan alle Ridders en Prinsessen activiteiten (m.u.v. het kasteeldiner)! Wacht dus niet langer en boek tijdens het Ridders en Prinsessen weekend op 9, 10 en 11 juni! 

Boek nu!
 

Vrijdag

Op vrijdag is er natuurlijk de Meet en Greet met Beau en Bloem. Zo weet je precies met wie je dit weekend alle leuke dingen gaat doen! 
Ook gaan we een kasteel bouwen van houten balken. Beau en Bloem vinden dit ook een beetje spannend, dus ze hebben hulp gevraagd aan de scouting. Zij weten alles van bouwen met houten balken en willen het jullie graag leren! 
's Avonds is er nog theater in het kasteel. 

Zaterdag

Op zaterdag organiseren we een parade met koetsen en prachtige paarden! Kom ook langs om mooie foto's te maken en misshcien mag je zelfs wel een stukje meerijden met een koets! 
Prinsen en prinsessen zijn altijd netjes. Hoe gedraag je je als een echte prins of prinses? Beau en Bloem leren je echte adelijke manieren
's Avonds is er een kasteeldiner in het restaurant, met heerlijke gerechten die niet zouden misstaan op de tafel van het Koninklijk Huis! Smakelijk eten! 
Kom je ook nog naar de voorstelling, de grote Prinsen en Prinsessenshow? Dit spannende verhaal laat je het beleven alsof je er zelf bij bent! 

Zondag

Op de laatste dag van het Ridders en Prinsessenweekend komt de menvereniging een demonstratie geven. Mennen is het rijden met paarden voor een rijtuig, koets of huifkar. Dat kan heel rustig, maar ook heel spectaculair! Dit mag je niet missen! 
Aan het einde van de dag is er een groot verkleedmoment voor het hele gezin! Verkleed je zo mooi mogelijk en ga op de foto met elkaar. Deze foto's kun je ook weer delen met ons op Facebook