Wie redt brandweerman Sam dit weekend? Een spannende show voor het hele gezin laat je zeker genieten. Ook zal de echte brandweer een heel spektakel opvoeren met echte blusverrichtingen.

Wie is er stoer en dapper genoeg om de brandweer een handje te helpen dit weekend? Dit weekend zijn de kinderen de echte brandweermannen én -vrouwen en kunnen zij een brandweerdiploma verdienen door deel te nemen aan de diverse activiteiten. Zo kun je in een echte brandweerwachten zitten, meedoen aan een watergevecht en een brandweerauto knutselen. Het hoogtepunt van het weekend is natuurlijk een optreden van Brandweerman Sam op zaterdagmiddag, na de show mag je ook nog op de foto met Brandweerman Sam! Dat wordt genieten! 

Op het park
-

Boek een vakantiewoning tijdens het Funweekend met Brandweerman Sam

Resort Limburg biedt vakantiewoningen voor het hele gezin! En tijdens het Funweekend met Brandweerman Sam is er ruimte voor iedereen! Als je met een klein gezin komt, maar ook voor de hele familie. Kies voor een knusse Velthorst, of een ruime Daelenbroeck! Wacht niet te lang, maar boek nu! 

 
Naar de kalender
 
Zoek & Boek
 
brandweerman sam