De Koning, de Nar en een Reis door de Tijd is een modern sprookje. Een sprookje over tijd, verwachtingen en (on)geduld. Het wordt de dag van het Koninklijk feest.

Hoofd nar, ‘Momentje’, maakt alles klaar. Maar dat redt hij nooit alleen. Gelukkig willen de kinderen uit het publiek hem helpen. Met hun hulp komt alles goed… Maar, waar blijft de Koning? ‘Momentje’ bedenkt een plan om een avontuurlijke reis door de tijd te maken voordat de Koning binnenkomt. Maar of dit zal lukken? Met veel humor zet de acteur Chris een speelse voorstelling neer in een landschap van tijd, waarin muziek, goocheltrucs, jongleerkunsten, poppenspel, slapstick en clownerie worden vermengd tot een spannend verhaal.

nar
nar
Op het park
-

Activiteiten en evenementenkalender

Bekijk hier wat er te doen is op Resort Limburg

Gaat u naar deze kindershow? Wij zijn benieuwd naar uw foto's en verhalen! Deel ze met ons op Facebook! 

Programma

19.00 uur: Welkom
Beau & Bloem heten iedereen welkom die naar de voorstelling komt! 

19.30 uur: Beau & Bloem theater
Uw kinderen hebben vast al kennis gemaakt met deze vrolijke vrienden. Nog niet? Dan is dit een mooi moment! Beau & Bloem nemen uw kinderen tussen 19.30 en 20.00 uur mee op de leukste, grappigste en spannendste avonturen! Ze gaan met de mooiste verhalen weer mee naar huis! 

20.00 uur: Hoofdact

21.00 uur: Chill-out night
Samen met de jongeren op het park gewoon even lekker chillen. We luisteren naar muziek, kijken filmpjes op YouTube en met z'n allen drinken we wat. Kom je ook? 

 
Zoek & Boek