Ervaringen EuroParcs

Ervaringen Europarcs Resort Limburg

Hier vindt u de ervaringen met EuroParcs Resort Limburg, geschreven door onze klanten. In de EuroParcs ervaringen krijgt u een korte impressie van wat onze klanten vinden van EuroParcs Resort Limburg en de vakantiewoningen. Hoe hebben onze klanten hun periode in een EuroParcs vakantiewoning en op het vakantiepark ervaren? Hoe vonden zij de service? Lees hier de EuroParcs ervaringen van onze klanten!

Europarcs ervaringen resort limburg

30.08.2016

Tolles Kinderprogramm und mein Sohn hatten großen Spaß, unser gebuchtes Haus war super schön und das beste was wir bis jetzt hatten.

4.09.2016

Kinderen werden fantastisch vermaakt!!!! top.

05.03.2016

Wir kommen sicherlich im nächsten Jahr gerne wieder.

20.07.2016

in 1 woord ' GENIETEN ' We hebben echt een super vakantie gehad. We hadden de all-inclusive formule. Hiervan hebben we echt genoten, een zeer uitgebreid ontbijt met lekkere versgebakken broodjes en een grote verscheidenheid aan beleg. Ook het diner was meer dan af, heel verzorgd en super lekker. Normaal zit erin de all-inclusive formule ook een lunch, omwille van het laagseizoen was het restaurant pas open om 16u en konden we hier niet van genieten. Maar dit werd perfect opgelost door de ober de eerste avond van ons verblijf. We mochten voor ons 3 gangen diner kiezen uit alle gerechten van de kaart en indien we wensten mochten we in de versmarkt ook nog taart en koffie gaan halen in de namiddag. Voor ons de perfecte oplossing! Wij komen zeker terug!

17.10.2016

Mooi groot huis met voldoende aantal badkamers voor 10 personen! Heerlijk verblijf gehad. Er was iets mis gegaan met de reservering in het restaurant maar dit hebben ze netjes opgelost.

24.08.2016

Heerlijke vakantie gehad, echt genoten.

14.09.2016

Wir waren zum zweiten Mal dieses Jahr im Ferienpark und waren wieder sehr zufrieden. Ursprünglich hatten wir das Ferienhaus "Berkel" gebucht. Vor Ort haben wir ein Upgrade auf das Ferienhaus "Velthorst" vorgenommen. Die Mitarbeiterin war hier sehr nett und hilfsbereit . Das Haus war dann super und der Teich am Haus war Erholung pur vom stressigem und lauten Stadtleben!

Traumhaft schön. Danke sehr.

13.05.2016

Toller Park. Waren zwar im November da, aber im Sommer sollte es viel besser sein.

Ook ervaring met EuroParcs Resort Limburg?

Wij hopen dat u naar aanleiding van de ervaringen van anderen interesse heeft gekregen in de accommodaties van EuroParcs. Op onze website is alle informatie te vinden met betrekking tot onze prachtige vakantieparken. Ons streven is om aan de hand van de ervaringen en feedback, de vakantieparken zo goed mogelijk op de bezoekers af te stemmen. Daarom zijn deze ervaringen voor ons van groot belang. Heeft u al eens op een van onze parken verbleven en wilt u graag uw ervaringen delen? Plaats dan een reactie en laat het ons weten!