Activiteiten en evenementenkalender

Bekijk hier wat er te doen is op Resort Limburg
Hemelvaart

Download het recreatieprogramma!

Komt u naar EuroParcs Resort Limburg? Kijk dan snel samen met uw kind wat er te doen is! Het recreatieprogramma kunt u hier downloaden! 

Pinksteren

 Recreatieprogramma Hemelvaart

 Recreatieprogramma Pinksteren

Beau & Bloem funclub

Knutselen, spel & plezier, meeleeftheater... ons animatieteam van de 'Beau & Bloem Fun Club' is er helemaal klaar voor, uw kinderen ook?

Beau & Bloem en onze andere artiesten zorgen op zeker voor een lach op het gezicht van uw kind! Doe mee aan de diverse activiteiten tijdens de vakantieperiodes, en laat u verrassen!

Meedoen met de spelletjes van Beau en Bloem? Ze zijn er tijdens de meeste schoolvakanties op bijna alle resorts van EuroParcs. Zeker weten of Beau en Bloem er zijn als u er ook bent? Bel voor de zekerheid even met het resort van uw keuze op 088 070 80 90 (lokaal tarief). Onze receptionistes beantwoorden uw vragen graag! 

Beau & Bloem Funclub

Adventure Fun Club

Adventure Fun Club vult aan daar waar de Beau & Bloem Fun Club ophoudt. Voor alle leeftijdsgroepen worden evenementen georganiseerd. Sommige nemen we standaard op in het programma tijdens de schoolvakanties zoals sportactiviteiten (voetbal – beachvolleybal – Aquarobics), andere activiteiten zijn op aanvraag (bootcamp e.d.).

Uitsluitend tijdens de schoolvakanties/watersport alleen bij goed weer!

Kom kijken naar Max Verstappen!

De Formule 1 volg je bij EuroParcs

Tijdens het Formule 1 seizoen volgen wij Max Verstappen in ons sportcafé. Onder het genot van een drankje worden alle races gevolgd. Tijdens de weekenden waarin Formule 1 race wordt gereden, kunnen de jonge coureurs hun race ervaring uitbreiden met div. race wedstrijden oa. games, radiografisch bestuurbare auto’s, racebanen etc.

 
 
formule 1