Bekijk alle accommodaties op Resort Limburg

Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. En voor ieder gezelschap hebben we een passende vakantiewoning!

Chalet Limburg
Van knusse chalets voor stelletjes of kleine gezinnen of ruime vakantiewoningen voor families of groepen tot wel 16 personen. U kunt het zo gek niet bedenken. Neem bijvoorbeeld vakantievilla Daelenbroeck of familievilla 't Hommelhuuske. Het is allemaal te vinden op bungalowpark Limburg.

Kanjerkasteel
Resort Limburg heeft meerdere vakantiewoningen te huur, van eenvoudig tot luxe met alle comfort. Maar er is één huis wat extra bijzonder is: het KanjerKasteel.

Kortom, bent u op zoek naar een vakantiehuisje midden in Limburg? Hieronder vindt u een greep uit onze accommodaties. Weet u al wanneer, hoe lang en met hoeveel personen u wilt verblijven op Resort Limburg? 

 

Woning uitgelicht

Maak kennis met onze ruime Daelenbroeck! Dit woningtype is een stenen vakantiewoning, voorzien van een verdieping en beschikbaar tot 16 personen. 

Daelenbroeck
 
Bekijk alle accommodaties
 

Pavilion l'Etage 10

Chalet met 5 slaapkamers en 3 badkamers
 

Aldenborgh 8

Vrijstaande bungalow met open keuken met vaatwasser

Pavilion 6

Chalet met 3 slaapkamers, terras en keuken met vaatwasser
 

't Hommelhuuske

Familievilla met 2 badkamers en ligbad

Hackfort 4

Chalet met 2 slaapkamers, terras en keuken met vaatwasser
 

Berkel 4

Geschikt voor 4 personen met 2 slaapkamers en terras
 
KanjerKasteel
KanjerKasteel

KanjerKasteel

Op Resort Limburg staan prachtige vakantiewoningen voor het ultieme vakantiegevoel. Maar er is één huis wat extra bijzonder is: het KanjerKasteel.
 

↑ Terug naar boven