Resort Limburg

Accommodaties

Resort Limburg heeft verschillende vakantiewoningen te huur, van eenvoudig tot zéér luxe met alle denkbare comfort.
Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. 
 
De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het resort bevindt zich een Zwemparadijs & Wellness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. Kortom… een landgoed voor jong en oud! U kunt op Resort Limburg niet alleen een vakantiehuis (4 tot 20 personen) huren, maar u kunt ook kamperen.
 
Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Resort Limburg én Limburg u te bieden hebben!

Boek een kerstboom in uw woning!

Maak uw kerstverblijf op Resort Limburg nu extra compleet met een échte kerstboom in uw woning. U kunt kiezen voor een boom zonder decoratie á € 20,-, deze kunt u zelf versieren met uw eigen decoratie. Of kies voor het gemak van een boom met decoratie á € 50,-. 

U voegt de kerstboom heel eenvoudig toe tijdens het maken van uw boeking. Komt u er niet uit? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder! 

kerstboom
Boek nu!
 

Activiteiten en evenementenkalender

Bekijk hier wat er te doen is op Resort Limburg

Tijdelijke woning huren?

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Bijvoorbeeld omdat u een ingrijpende verbouwing van uw huis gepland heeft, of omdat u gaat verhuizen en niet meteen in uw nieuwe woning kunt?

Kerstdiner op Resort Limburg

Bekijk snel ons kerstmenu! Wacht niet te lang met reserveren, want vol = vol!

EuroParcs All-inclusive

Zorgeloos vakantie vieren voor een vaste prijs. Dat kan sinds kort bij EuroParcs Resort Limburg en EuroParcs Resort De Biesbosch!

 
winterse feestdagen
 

Kortingen voor Resort Limburg

Bekijk alle kortingsacties