Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen in het smalste gedeelte van Bourgondisch Limburg, centraal in de provincie en grenzend aan zowel Duitsland als België. 
 
De ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het resort bevindt zich een Zwemparadijs & Wellness Center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. Kortom… een landgoed voor jong en oud! 
 
Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Resort Limburg én Limburg u te bieden hebben!
 
 
Zoek & Boek
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Resort Limburg heeft meerdere vakantiewoningen te huur, van eenvoudig tot luxe met alle comfort. Maar er is één huis wat extra bijzonder is: het KanjerKasteel.
Fun Club
Fun Club

Fun Club

De themaweekenden van de Fun Club bij EuroParcs en Resorts zijn er voor het hele gezin. We nemen je mee op te gekke avonturen en gezellig theater.
Beau en Bloem Fun Club
Beau en Bloem Fun Club

Beau en Bloem Fun Club

De Beau en Bloem Fun Club, met kinderactiviteiten, is er voor de allerkleinsten. Toen je aankwam, heb je de Boomhut van Beau en Bloem vast al gezien! Hier kun je elke dag verzamelen voor de leukste spelletjes.